2019-11-22 10:30

Ponta se plânge că a fost PEDEPSIT de Dragnea: Răzbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)

 |  15:34
Ponta se plânge că a fost PEDEPSIT de Dragnea: Răzbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)

Victor Ponta a anunţat miercuri pe Facebook că Liviu Dragnea s-a răzbunat pe el, mutându-l de la o comisie la alta în cadrul Camerei Deputaţilor. "Răzbunarea este arma prostului", a conchis Ponta.

"Azi am fost sanctionat de catre Presedintele Camerei Deputatilor ( Dl Liviu Dragnea) / dupa 4 mandate de deputat ( plus ministru si Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene si din Comisia de Politica Externa.

Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri si o sa ma ocup sa arat toate abuzurile comise de Puterea actuala - colegii mei de la #ProRomania au fost toti exilati la Comisia pentru Drepturile Omului - o sa isi faca datoria foarte bine si acolo!

Razbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o sa lupte in continuare cu si mai multa indarjire!", a anunţat Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Iun 2018

eu cred ca in decembrie 1989 cineva a dat toata tara pe mana unora care au distrus totul....si se tot prefac ca se cearta intre ei asa ca pentru public....si chiar daca se cearta o fac pentru diverse ciolane /politica romaneasca e un circ
ANONIM
13 Iun 2018

O fi cum zici tu buratino ...cu epoleti ...DAR SA STII CA MAI PROST ESTE CEL CE NU O FOLOSESTE ...ASA CA HAI SICTIR...si .. ALUPEGUS
LEVST.
13 Iun 2018

vioras, pregateste-te de tranta cu Unchesel, sau nu ai aflat ca s-a razgandit si este tot la DNA si ca tot el are dosarul tau?!
ANONIM
14 Iun 2018

Opinați că Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea de "atitudini autoritare și discreționare" ,într-o instituție a democrației cum este parlamentul ?
ANONIM
14 Iun 2018

"Momente grecești" "Amicii" - I.L. Caragiale ?
@CUCU VEAUA
14 Iun 2018

Iohannis ce a facut dupa 89? a facut ceva pentru tara si romani? nu cumva a devalizat Sibiul de case date tot lui ca sef de organizatie nazista
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |
Samba pe Codul Fiscal Codul Fiscal are puţină gheaţă la mal. Prognoza a fost creată de PSD, care luni a cerut amânarea dezbaterilor pe această lege. Laborantul-şef al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a dat semnalul: liderii partidelor politice trebuie să studieze temeinic detaliile tehnice şi joi să ia o decizie în „cunoştinţă de cauză”. Traducerea din limba politică în limba română ar fi următoarea: Codul Fiscal trebuie analizat la microscop, nu este făcut după boloboc
24 Aug 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray