2020-07-07 20:15

Ponta se REVOLTĂ din nou împotriva lui Dragnea: ”Conducerea PSD a fost CONFISCATĂ”

 |  20:08
Ponta se REVOLTĂ din nou împotriva lui Dragnea: ”Conducerea PSD a fost CONFISCATĂ”

Proaspăt întors din vacanță și furios că a venit degeaba pentru sesiunea parlamentară, fostul premier Victor Ponta și-a revărsat nervii tot pe liderul PSD, Liviu Dragnea. De această dată, nemulțumirea lui Ponta vine de la pensiile speciale.

”Liviu Dragnea era șeful PSD, eu eram în Turcia când s-au dat pensiile speciale. Haideți, să vorbim lucruri serioase, nu suntem Liviu Dragnea și Carmen Dan să batem câmpii. Vrea Dragnea să schimbe niște chestori. Schimbă-i, domne, în alt fel! Dragnea mai spusese o trăsnaie despre impozitul pe gospodărie.

Dragnea a căzut în ce au căzut mulți oameni. A vrut puterea absolută. Conducerea PSD a fost confiscată. Ce pesediști mai sunt la conducerea PSD? Mi-e teamă că cu cât va sta Liviu Dragnea mai mult, nu e vorba despre o persoană, ci despre stilul de conducere, o ia razna. Dragnea a luat-o razna mai repede. A tot făcut păpuși cu chipurile noastre, cu mine, cu Geoană. Dragnea conduce ”după mine potopul”. ”Dacă mi se întâmplă mie ceva, se duce dracu și România!”. Dragnea e Băsescu, în sfârșit, acum e Băsescu. Sunt doi oameni inteligenți care își folosesc inteligența în mod greșit. Sunt șeful opoziției față de Liviu Dragnea.”, a fost comentariul lui Victor Ponta la Realitatea TV, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

ANONIM
08 Aug 2017

PSD= Grupare infractionala de crima organizata niste mafioti si banditi, prostituati si kurve...........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz