2020-01-27 10:35

Ponta şi PSD pregătesc remanierea Guvernului

 |  19:27
Ponta şi PSD pregătesc remanierea Guvernului

După ce presa a anunţat, miercuri, o eventuală schimbare a cel puţin 4 miniştri, un lider PSD confirmă informaţiile.

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat că Victor Ponta e obligat să se revanșeze față de cei care l-au susținut după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD, scrie Stiripesurse.ro. Savu a oferit şi câteva nume de miniştri vizaţi.

”Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, va fi, probabil, unul dintre cei remaniați. Mai sunt unii miniștri vizați pentru îmbunătățirea imagini Guvernului și ca să dea satisfacție celor care conduc acum PSD.

E nevoie de o remaniere pentru a întări puțin imaginea Guvernului. E o cerere și din interiorul PSD, dar și din interiorul Guvernului. Victor Ponta ne-a lăsat în off-side când și-a dat demisia și a avut loc o cădere în ochii celor care l-au votat și l-au susținut în partid. El acum trebuie să se revanșeze puțin: ai pus miniștri și nu ne-ai consultat! Nu e vorba doar despre miniștri PSD. Există o nemulțumire și față de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. El e contestat din teritoriu, oamenii sunt nemulțumiți de modul în care au fost tratați.”, a spus Daniel Savu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine