2020-02-21 21:12

Ponta simte INFLAȚIA: ”Când mi-a venit prima FACTURĂ, m-am gândit la Dragnea”

 |  22:38
Ponta simte INFLAȚIA: ”Când mi-a venit prima FACTURĂ, m-am gândit la Dragnea”

Fostul premier Victor Ponta afirmă că a început deja să resimtă efectele inflației, atacându-l astfel pe Liviu Dragnea, cel considerat a fi de fapt conducătorul guvernelor PSD-ALDE.

„Inflația, chiar dacă e o chestie care poate părea teoretică, nici eu n-am simțit-o până nu mi-a venit prima factură. Stau la bloc și am văzut-o deja. Și m-am gândit la Dragnea când am comparat-o cu cele din lunile de dinainte. Majoritatea oamenilor din țara asta știu cât au dat pe un coș la un supermarket și acum, pe același coș, că nu au început deodată să mănânce icre ngre și nu știu ce languste, prețu-i altul. Astea sunt lucruri care nu se văd într-o zi sau într-o lună”, a spus Victor Ponta la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

RADIAN
31 Ian 2018

Gasca de crima organizata prin cresterea accizei la carburanti ,cresterea la energie si gaze prin mafia min energiei si anre ,cresterea taxelor locale cu peste20 la suta (hotia pe fata a primarilor)a lovit in primul rand in ratatii si gunoaiele care voteaza psd alde.adica bataie de joc pe fata.dragnea oricum nu este normal la cap.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine