2019-10-15 16:50

PONTA speră că PSD nu se va face de râs: „Guvernul nu e al TELEORMANULUI, nu e pe persoană fizică!”

 |  12:13
PONTA speră că PSD nu se va face de râs: „Guvernul nu e al TELEORMANULUI, nu e pe persoană fizică!”

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat marți că susține guvernul și speră ca prim-ministrul Sorin Grindeanu să-și continue activitatea și "să nu ne facem de râs".

"Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea și să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs, PSD-ul vorbesc, eu nu, că n-am votat, susținând guvernul Cioloș, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos guvernul nostru PSD", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, înainte de a intra la o dezbatere pe tema aderării României la zona euro, informează Agerpres.

Precizarea lui Ponta a venit după o întrebare referitoare la cererea de demisie a lui Sorin Grindeanu pe care ar fi formulat-o președintele PSD, Liviu Dragnea, cu o seară în urmă.

Întrebat dacă sunt motive reale pentru ca guvernul Grindeanu să plece de la Palatul Victoria, Victor Ponta a răspuns negativ.

"Niciunul. Motivele personale în politică sunt foarte greșite când le aplici", a spus fostul premier.

Întrebat ce poate fi făcut în cazul în care premierul refuză să-și dea demisia, Ponta a spus că guvernul este al României, "nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică".

„Eu susțin Guvernul GRINDEANU!”

Ponta a afirmat că el susține actualul guvern. „Știți ce era haios, că prin februarie-martie mi se spunea că nu susțin Guvernul, eu susțin Guvernul, văd că alții îl atacă", a mai precizat Ponta.

Întrebat dacă un nou guvern PSD ar mai avea aceeași credibilitate, Ponta a răspuns: "Categoric nu. Și nu ar mai avea aceeași credibilitate PSD-ul, care își dă jos propriul guvern, unde ați mai auzit așa ceva, la PNȚCD, nu? În 1999. Păi noi suntem PNȚCD, ce e asta?", a afirmat Victor Ponta.

El a spus că „orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun”.

"Miniștrii care nu și-au făcut treaba și pe care oricum nu i-a pus Grindeanu, i-a pus Dragnea pe miniștrii ăia care nu și-au făcut treaba, îi schimbă cu unii mai buni. Eu sunt de părere că orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun, dacă aduci pe cineva mai rău, mai bine lasă-l pe ăla", a mai precizat Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray