2019-10-14 21:08

PONTA spune că el nu vrea să rupă PSD. Ce crede că ar trebui să se întâmple cu DRAGNEA

 |  18:09
 PONTA spune că el nu vrea să rupă PSD. Ce crede că ar trebui să se întâmple cu DRAGNEA

Deputatul Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu vrea să rupă PSD, ci doar vorbeşte liber din afara partidului, iar social-democraţii, când vor fi la un metru de prăpastie, ar trebui să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze maşina formaţiunii, informează News.ro.

Întrebat dacă a mai discutat cu colegi din PSD, Ponta a răspuns afirmativ, precizând că nu are nicio supărare pe vreun parlamentar social-democrat.

„Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii, la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie să îl debarce pe Dragnea şi să frâneze maşina PSD, care este în prăpastie”, a completat fostul social-democrat.

„Știu cum aranjează Dragnea congresele!”

Chestionat în continuare dacă Liviu Dragnea va mai fi multă vreme preşedinte al PSD şi dacă se impune un Congres extraordinar, deputatul a afirmat că el cunoaşte cum aranjează preşedintele PSD congresele.

„Eu ştiu cum aranjează Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu în din astea cred. Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment. Şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă care este condus greşit când este la guvernare ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA”, a conchis Victor Ponta.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-09Parerea ta...

ANONIM
09 Aug 2017

Acest MAFIOT acoperit, cu apucaturi TURCESTI, scolit de BOMBONELpuscariasu caruia ii colecta spaga cu geamantanul din salile de baschet si specializat in HOTIE de RASPOPITUL Ilie Sarbu trebuie exclus din viata publica pe care a poluat-o precum un gunoi uman. Ro este stat MAFIOT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray