2019-11-19 02:46

Ponta, SUPĂRAT foc pe Dragnea după ce l-a LĂUDAT pe Băsescu

 |  20:51
Ponta, SUPĂRAT foc pe Dragnea după ce l-a LĂUDAT pe Băsescu

Fostul premier Victor Ponta a criticat dur faptul că Liviu Dragnea a lăudat într-o apariţie publică felul în care se purta Traian Băsescu ca şi preşedinte după ce ani la rând PSD şi fostul preşedinte s-au aflat în conflict deschis.

Ponta a arătat că se aştepta ca Dragnea să ajungă până acolo încât să îşi şi ceară scuze lui Băsescu pentru toată opoziţia făcută în perioada în care era preşedinte.

"Ah - ma astept ca Liviu Dragnea sa ii prezinte scuze lui Basescu, in numele PSD , pentru faptul ca l-am criticat si i-am facut Opozitie!", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier aminteşte că Dragnea a pornit în politică alături de Traian Băsescu în PD, trecând abia ulterior când era preşedinte de Consiliu Judeţean la PSD.

Noi cei din ProRomania nu o sa il apreciem niciodata pe Basescu - nici nu o sa-l ridicam in slavi / ca nu gandim la fel ca el/ei", a afirmat Ponta.

Această reacţie vine după ce Liviu Dragnea a declarat duminică seară că Băsescu nu a denigrat niciodată România, ba mai mult s-a dus în exterior şi a susţinut ţara.

"Traian Băsescu a făcut multe greșeli, dar niciodată nu a dat curs unui demers pentru denigrarea României. Traian Băsescu în multe cazuri s-a dus și s-a bătut pentru România și pentru dreptul nostru de a ne decide în interior viitorul. Sunt obligat să recunosc acest lucru", a declarat Liviu Dragnea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray