2019-12-06 02:25

Ponta susține suspendarea președintelui Iohannis

 |  22:00
Ponta susține suspendarea președintelui Iohannis

Mai multe voci din PSD, dar și din ALDE, spun că dacă președintele Klaus Iohannis nu-l va propune premier pe omul pe care majoritatea parlamentară îl vrea la Palatul Victoria, se va ajunge chiar și la suspendarea șefului statului.

”Nu decid eu suspendarea lui Iohannis. Dacă se va decide, eu voi susține acest lucru din toată inima.”, a spus Victor Ponta la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, ”Subiectiv”.

Ponta consideră că Iohannis l-a luat drept model pe Traian Băsescu.

”Așa vorbea și domnul Băsescu. Klaus Iohannis e doar o copie a lui Traian Băsescu. Poporul se trezește mai repede, de aceea rezultatul de la vot e altul. Va sfârși ca Băsescu, dar mai repede, după primul mandat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-16Parerea ta...

PLAGIATORUL CORUPT.
16 Dec 2016

Bai zdreantza jegoasa si penala citeste constitutia Romaniei sa inveti cand poate fi suspendat un presedinte.Pe ce bani organizezi referendum inputitule ? Pe banii care i-ai furat de cand esti in mafia bolsevica ?In Germania si Ungaria demnitarii care au plagiat au parasit spatiul public si politic iar tu stai ca un porc si te plangi in latrinele lui felix ca nu ai ajuns presedinte. Esti un tradator de neam si tara , un ratat politic caruia Europa i-a inchis usa in nas.La puscarie mizerie albanezâ,corcitura urat mirositoare.
CR
17 Dec 2016

Au ajuns penalii ponta ,dragnea,tariceanu sa conducă Rominia,Vai de mama voastră cei care ați votat partide ale acestor KGB isti si ați crezut in aceste partide.Doar săracii Europei au adus la putere socialiștii :bulgarii,basarabenii si rominiei.Din cauza ca justiția l-a condamnat cu suspendare si nu i-a interzis dreptul de a alege si a fi ales acum are pretenții la funcția de prim ministru .Astfel ar ajunge si șef al justiției si asa justiția se va face si ea de ros cu un penal in fruntea guvernului.Condamnarea cu suspendare pentru Dragnea pune in încurcătură si pe președintele Rominiei.Sa spună Curtea Constitutionala daca penalul Dragnea poate fi prim ministru pe baza legilor existente in vigoare.
AUTOR
17 Dec 2016

Ponta la pușcărie.
CONSTANTIN
17 Dec 2016

ANTENA 3 SI RTV AU DEVEBIT TRIBUNA UNDE SE POT EXPRIMA PUSCARIASII, PENALII SI PUSCARIABILI. DACA TELESPECTATORII NU DISTING ASTA, INSEAMNA CA FAC PARTE DIN ACEEASI TAGMA !
CRISTESCU
19 Dec 2016

mai prost ca ponta cine poate fi? suspendarea inseamna referendum, iar participarea trebuie sa fie de peste 50%, daca nu sunt indeplinete aceste condtii, presdintele dizolva parlamentul, iar dragnea nu vrea acest lucru, ponta este pus numai pe galceava, ca la altceva nu se pricepe!, apropo de iesirea la vot "covarsitoare", pai au participat 3.000.000 din 18.000.000, iar din cate stiu peste 3.000.000 sunt PSD-isti sub diferite denumiri, insemna ca nici ei intre ei nu s-au votat. Unde-i covarsitoarea? la referendum cei care nu voteaza se numara in favoarea presedintelui, prostule de ponta!
AMALIA
19 Dec 2016

TRIST DAR ADEVARAT!!!! MULTI PSD-TI SE PARE CA AU MINTILE INTUNECATE , DEI VAD CA MINCIUNA, HOTIA --SUNT --CALITATI SI NU DEFECTE. mA INTREB ---CUM DE NASTASE----INTURICUL PSD-LUI A REUSIT SA-I INTUNECE PE MULTI MEMBRII???? CUM SA TE ALIEZI CU MINCINOSII SI PENALII??? CUM SA LASI LA CONDUCEREA TARII OAMENI CU MINTILE DIABOLICE ????STRATEGIA MIZERABILA A UNORA -PE CARE INDIVIDUL PONTA O ACCETPA ESTE O GINDIRE BOLNAVA CARE TREBUIE ANIHILATA SI ACESTI BOLNAVI INDEPARTATI DE URGENTA CHIAR DACA UNII OAMENI II ACCEPTA , EI SUNT VECHIUL PERICOL PTR, ROMINIA, NU O SPUN EU. SE VEDE CE FAC SI SE STIE CE AU FACUT DE ANI MULTI.
CROCODILUL FLAMAND
19 Dec 2016

CRISTESCU SPUS EXACT CE TREBUIE...CEI CARE AU FOST LA VOT SUNT FOSTII F-S-N ISTI DIN 1989 CARE SE MANANCA INTRE EI CA HIENELE.........ROMANIA TARA UNDE FACI PARLAMENT CU 30LA SUTA DIN VOTURI(PSD ARE JUMATATE DIN 3MILIOANE DE VOTURI SI VREA SA SUSPENDE PRESEDINTELE ALES CU 6MILIOANE DE VOTURI....................EXACT CA BROASCA CARE SARE-N MAMALIGA..........ASTA O SA FIE PINOKIO..UN BROSCOI FIERT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray