2019-11-21 08:34

Ponta trage un semnal de ALARMĂ: Iohannis trebuie SANCȚIONAT!

 |  22:16
Ponta trage un semnal de ALARMĂ: Iohannis trebuie SANCȚIONAT!

Fostul premier Victor Ponta critică dur modul în care președintele Iohannis a dat buzna în ședința de Guvern de miercuri peste Guvernul Grindeanu. Ponta e de părere că șeful statului trebuie sancționat, altfel ne îndreptăm spre un regim autoritar.

”Foarte clar si simplu :

1. Conform prevederilor Constitutiei Presedintele Romaniei nu poate participa la sedinta de Guvern decat atunci cand sunt pe ordinea de zi subiecte de siguranta nationala ( ceea ce nu era cazul miercuri)

2. Presedintele Iohannis NU a fost invitat la sedinta de Premierul Grindeanu

3. Dupa momentele in care Traian Basescu dadea buzna la Guvern si prezida sedintele la "invitatia" Premierului Boc nu s-a mai intamplat ca Presedintele Romaniei sa vina neinvitat la Guvern ( in 2012-2015 cu siguranta asa ceva ar fi fost imposibil pentru ca eu nu i-as fi permis sa intre in sala de sedinte!!!)

Cand Presedintele unei tari incalaca regulile constitutionale ( isi aroga atributii ale Guvernului, da ordine Parlamentului sau controleaza Justitia prin persoanel numite direct) fie este sanctionat imediat / fie ne indreptam spre un regim autoritar de genul "Statului Politienesc" pe care Romania l-a mai cunoscut in istoria sa !” scrie fostul premier pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

CRISTESCU
20 Ian 2017

da, ai dreptate, daca iohanis trebuie sanctionat, tu trebuie sa fii arestat! tu cand vorbesti ar trebui sa taci, ca debitezi numai prostii si creezi numai galceava!
DOICEANU CIPRIAN
22 Ian 2017

Nu cred ca Ponta a facut rau sau a furat Daca era hot nu i se facea dosar la comanda pentru un prejudiciu infim (de cateva sute de lei )
RAICU LAURENTIU
22 Ian 2017

Pentru Ciprian Nici eu nu cred ca a furat vreodata Ponta dar asta e opozitia distruge tot ce este bun si pune in loc niste prosti rai Numai cata rautate curge in venele putorilor astora la adresa unor oameni care au facut totusi ceva pentru oameni Apara un sef de stat care a vandut copii pentru organe care a deposedat oameni luandu le casele care a uneltit cu sistemul ticalosit care a dat jos un guvern bun si a pus un guvern de prosti si hoti (guvernul miieu) si care culmea in continuare se comporta ca un incompetent
PLAGIATORUL CORUPT.
22 Ian 2017

Aceasta mizerie inumana mai este in libertate ? Primul plagiator al tarii si cel mai mare MITOMAN care l - a avut Romania este autorul a peste 100 taxe si impozite introduse , cas la chirii care a afectat oamenii fara locuinta si studenti , inchiderea a 13000 de P.F.A.uri prin introducerea taxei pe stalp , supraacciza la benzina , a taiat datoriile cazacilor KasMunai Kas catre Romania in valoare de 400 milioane dolari( inalta tradare ) , aprelungit contractul cu austriecii pentru taierea padurilor 2013 - 2023 , amarit varsta de pensionare la femeile nascute dupa 1971 la 65 ani , a marit limita de pensionare de la 10 - la 15 ani lovind in cei care muncesc in strainatate si nu l -au votat , a fost primul premier sub mandatul caruia elevii nu au avut manuale scolare.Aceste mizerii sunt doar o parte infima din '' marile realizari '' ale acestui jefuitor de tara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray