2019-11-15 00:12

Ponta vine cu noi ACUZAȚII: ”Kovesi l-a PROTEJAT pe Liviu Dragnea”

 |  22:40
Ponta vine cu noi ACUZAȚII: ”Kovesi l-a PROTEJAT pe Liviu Dragnea”

Victor Ponta afirmă că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost cea care l-a protejat pe Liviu Dragnea în perioada în care a condus DNA, cel puţin două dosare fiind întârziate. Fostul premier a făcut aceste afirmaţii într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, imediat după ce a făcut publică o fotografie cu Dragnea şi Kovesi, din 2014, de la un eveniment care a avut loc la o vilă de protocol a SRI.

"Eu i-am zis: De ce stai de vorbă cu Kovesi? Nu, lasă, că mă ajută cu altele. (...) Domnul Dragnea a fost un protejat. Dosarul Tel Drum, care era în lucru din 2011, am ajuns în 2018 şi încă nu avem finalitate. Eu cred că doamna Kovesi l-a protejat. Dosarul Belina. Este trimisă în judecată Sevil Shhaideh, o persoană care nici nu a fost acolo. Domnul Dragnea locuia acolo, dar nu e nici măcar martor. Domnul Dragnea a fost protejat, nu s-a bătut niciodată pentru niciun coleg, întotdeauna şi-a urmărit propriul interes", a declarat Ponta pentru Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

HAHAHA....
20 Sep 2018

CUCUVEA! Pe unde ești? Am INTUIT PERFECT! Când vedeam că toată lumea o ridică în slăvi și-i plânge de milă MonaLisei de România, care e/era unsă cu toate alifiile politice, nu mă credeai! Avea sprijin încă și în ticălosul ăla ascuțit ca Pinochio din SRI, afișând comportament aberant și mișcări de break-dance!
APROPOS!
20 Sep 2018

Ce naiba are tuta pe mână? Ce-i cu dublura aia ROȘIE de pe mâna ei, până la falange? E ODIOS!
CE VEDEM:
20 Sep 2018

Mona Lisa de România, omul fără de buze, grețos... cu VAZA, NU CU SCAUNUL LA CAP zis și MOJOR, gorila sprâncenată în unghi drept, pefect, dar tot fără buze - gheneralul Izmană OPREA, și alături CINE E? Cel care trăgea în poz(n)ă bănuiesc că era Puie Monta!
AAA..șI țăRANUL DE TELEMORM
20 Sep 2018

cum îi mai zic unii pe-aicea :)))) Trăgea din pipa păcii, cu vinul roșu în față și la fel ca Mona Lisa de Ro., doar în cămașă, descheiată la gât, fără cravată și haina de la costum! OK...unde-s aperitivele? Unde-i purcelușul de lapte cu măru-n gură?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Sep 2018

sa-i ia dracu de mafioti nu e treaba mea imbarligatura dintre ei....totusi sa nu uitam ca intre timp au avut loc niste alegeri in USA si mafiotii nu mai sunt protejati de americani asa cum erau pe vremea lui Obama-Clinton Oricum ce a fost nu va mai merge
MAI VORBIM DESPRE
22 Sep 2018

porcul cu VAZA la cap? Scârbos personaj! ODIOSSSS! I-auzi aici: ”Tradatorul George Maior. Sunt de acord că generalul Coldea este un personaj malefic, da’ George Maior,trădătorul care a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane și ale altorțări, este tatăl maleficilor!Subconducerea slugoiului Maior, presupus mason, SRI a devenit o sucursală aserviciilor secrete americane, germane, israeliene etc. și s-a ajuns lasituația umilitoare în care așa-zisul președinte, de fapt Gauleiterul coloniei,să meargă să ia lumină din biroul șefului CIA. O situațienemaiîntâlnită în analele diplomației, ca președintele unei țări să meargă învizită (audiență) la șeful spionajului altei țări!!!„Preşedintele Klaus Iohannis a avuto întrevedere, marţi, în a doua zi a vizitei sale în Statele Unite aleAmericii, cu directorul CIA, Mike Pompeo…” (vizita plăvanului în SUAdin iunie 2017).GeorgeMaior – provenit din așa-zisul „Grup de la Cluj”, format din semidocțicu porniri secesioniste de trădători – este și el un trădător,nu doar un individ mărginit, beneficiar al unei imagini contrafăcutede erudit și „eminență cenușie”. Tocmai a făcut dovadalimitării sale intelectuale la audierea Comisiei parlamentare de anchetă aalegerilor prezidențiale din anul 2009.
TREBUIE Să FII
22 Sep 2018

la fel de limitatintelectual ca impostorul acesta, ca să-l crezi „eminență cenușie”.SRI-ul luiMaior și al altora ca el, în loc sa păzească țara ca să nu fie jefuită, a ținutde șase hoților sau a fost direct complice la furt! Undea fost SRI când a dispărut flota sau când utilaje noi-nouțe au fost vândute dinfabrici ca fier vechi? Unde a fost SRI când au dispărut instalațiile din sistemulnațional de irigații și mii de vagoane CFR? Unde a fost SRI când economiaromânească a fost pusă premeditat pe butuci pentru ca întreprinderile autohtonesă fie înlocuite de firme străine sau pur și simplu au fost lichidate doar casă fie înlăturată concurența pentru țările „partenere”?DacăGeorge Maior nu devenea lacheul lor, americanii nici nu l-ar fi acceptat caambasador. Logic, ce țară tolerează ca ambasador pe teritoriul ei un fostșef al unui serviciu secret din altă țară? Doar țara căreia cel ajuns ambasadori-a jurat credință înainte. La fel ca alte slugi: Kovesi și Coldea, devenițicetățeni americani amândoi.Eaceeași situație ridicolă ca în cazul lui EmilHurezeanu, cetățean german (!!!),numit ambasador al României în Germania. Acesta nici măcarcetățenie română nu a mai avut, a trebuit să o obțină în regim de urgență dupănominalizarea ca ambasador.
EMIL HUREZEANU,
22 Sep 2018

propagandistul personal al luiKlaus Werner Iohannis, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania,deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu?Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german! Oculme a absurdului, dar și un pisc al trădării totale. SRI-ul actual este doaro „stație” a CIA și a BND-ului german, pe lângă alte servicii secrete străine.De aceea au fost numiți ca ambasadori în cele mai importante țări cei doi:fostul director SRI George Maior în SUA („jandarmul” lumii) și agentul deinfluență Emil Hurezeanu în Germania (conducătoare Europei). Hurezeanueste cunoscut ca agent CIA și BND fiindcă a lucrat la posturile de radio careoficial aparțineau celor două servicii secrete: Europa Liberă (CIA) și DeutscheWelle (BND).Cine a numit licheleleastea antiromânești ca ambasadori? Cum cine? „Românul” Klaus Werner Iohannis,cel care s-a dus în SUA să-i pupe papucul lui Mike Pompeo, directorul CentralIntelligence Agency (CIA), în bârlogul respectivului. Asta după ce fusesedecorat de evrei de la American Jewish Committee (AJC) fiindcă susține că înRomânia a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci emusai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel!Abiaîn ultima zi a vizitei din SUA, fanariotul Iohannis a avut dreptul să atingă cubuzele dosul șalvarilor sultanului Trump.
(ADEVăRUL DESPRE
22 Sep 2018

vizita lui Iohannis în SUA)Gestulcrăcănatului și al plăvanului, cu mâna pe piept în timpul intonării imnului, nueste o dovadă de patriotism, cum trebuie să perceapă poporul ignorant, cigestul obedienței masonice practicat în toate lojile masonice din lume.Gestul pseudo-patriotic, pe care-l face Iohannis în timpul intonării imnuluinațional, a fost copiat de la președinții americani. Se știe că SUA este primași singura țară din lume fondată de masoni. Aceștia și-au impus simbolisticapeste tot, începând cu grafica de pe bancnotele de un dolar și terminând cuarhitectura capitalei Washington.Pânăși Emil Hurezeanu, pupincuristul iohannisian, explica în decembrie 2014 gestulde papagal săsesc cu mâna pe pieptul ăla de robot fără inimă astfel: „Îi vineprobabil dintr-un exercițiu euroatlantic televizual, pasiv.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray