2020-06-04 08:10

Ponta îl pune cu botul pe labe pe Geoană. TSD organizează Miss Bikini

 |  20:31
Ponta îl pune cu botul pe labe pe Geoană. TSD organizează Miss Bikini

Conducerea PSD vaanaliza în şedinţa de astăzi dacă se impune sancţionarea lui Mircea Geoană,după ce acesta a declarat că este posibil ca PSD să îşi retragă semnăturile depe moţiunea de cenzură, deşi partidul decisese altceva. În timp ce în Kiseleffsituaţia este tensionată, pesediştii din Cluj au organizat un concurs de Miss Bikinişi vor să editeze 20.000 de calendare cu bombele-sexy participante laeveniment.

Zilele lui MirceaGeoană în PSD, dar şi în fruntea Senatului sunt atent numărate de preşedintelepartidului, Victor Ponta. Într-o declaraţie acordată în exclusivitate ziarului„Puterea”, liderul PSD a dat un verdict extrem de dur în legătură cu fostulpreşedinte al partidului: „Mircea Geoană nu vorbeşte niciodată în numele PSD,ci doar în numele lui”. Trei cuvinte-cheie: Geoană, niciodată, PSD. Practic,deşi este preşedinte al Senatului, funcţie dobândită în calitate de membru alPSD, Geoană este trecut la index de Victor Ponta, care nu îl consideră demn dea vorbi în numele social-democraţilor. În luna august, Mircea Geoană a primitinterdicţia de a mai vorbi timp de şase luni în numele partidului, sancţiuneîncălcată de preşedintele Senatului.

Calendar sexy

Nici nu s-austins în Kiseleff ecourile scandalului sexual în care au fost implicate numeledeputaţilor Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu, că tesediştii din Cluj s-augândit că trebuie să organizeze un concurs de Miss. Totul după ritualul PSD, înclub Bamboo. Defilarea în bikini a fost probă obligatorie, conform site-uluiştiridecluj.ro. La finalul concursului, pesediştii generoşi s-au gândit săediteze un calendar, în 20.000 de exemplare, care să fie vândut în scopuricaritabile. Conform site-ului citat, senatorul Sorin Bota le-a promisparticipantelor la eveniment o excursie prin Europa alături de alţisocial-democraţi. Câştigătoarea concursului, Alexandra Baieş, a primit unpremiu în valoare de cinci sute de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine