2020-08-07 21:50

Ponta l-a ratat pe Unchiul Sam

 |  21:00
Ponta l-a ratat pe Unchiul Sam

Mister total asupra vizitei întreprinse de Victor Ponta în America. Nu ştim cine s-a întâlnit în mod concret şi nici care sunt rezultatele politice ale vizitei sale. Nici o instituţie americană unde social-democratul susţine că a avut întâlniri nu a dat publicităţii vreo  informaţie cu referire la Ponta  (Departamentul de Stat, Departamentul Apărării etc.). Nici pentru publicaţiile româneşti sau americane din SUA vizita efectuată de Ponta nu a prezentat interes.

Liderul PSD urma să se întoarcă ieri din Statele Unite, după o vizită politică ce a durat o săptămână, dar ecourile sunt foarte slabe. Singurele două certitudini că Ponta a fost în America sunt intervenţia de acum câteva zile în direct la Antena 3 şi un interviu acordat pentru o aşa-numită Asociaţie a Jurnaliştilor Români din America de Nord (NARPA), acum două zile la Chicago. Ponta a vorbit în interviul pentru NARPA despre un presupus calendar al întâlnirilor sale: “Am avut întâlnirile de la Washington, stabilite încă de la Bucureşti prin Ambasada SUA, cu toţi responsabilii din Departamentul de Stat, Departamentul Apărării şi din zona economică pentru zona Europa şi Europa de Est”. Cu toate acestea, la o simplă verificare a informaţiilor apărute pe paginile de internet ale tuturor instituţiilor administraţiei publice americane, numele lui Victor Ponta lipseşte cu desăvârşire în orice motor de căutare. Asta se întâmplă în cazul site-ului Departamentului de Stat şi al celui de Apărare. La fel şi în cazul Casei Albe sau a Ambasadei României în SUA. Nimic referitor la vizita social-democratului. Postul de televiziune CNN nu relatează nimic despre Victor Ponta, deşi vinerea trecută, acesta a intrat în direct din studiourile CNN de la Washington la o emisiune de pe postul Antena 3. Numele liderului Opoziţiei din România nu apare asociat cu vreuna dintre fotografiile oficiale de la întâlnirile pe care susţine că le-a avut. Nici măcar pe blogul său, pe pagina de Facebook sau pe site-ul PSD, Victor Ponta nu dă informaţii despre întâlnirile sale avute în SUA.

Vizita preşedintelui PSD, Victor Ponta, nu a prezentat interes pentru restul publicaţiilor româneşti din SUA, întrucât, cu excepţia NARPA, nici o publicaţie românească nu a relatat despre demersul lui.

Promisiuni de peste Ocean

Ponta le-a explicat presupuşilor jurnalişti de la NARPA scopul vizitelor sale pe teritoriul american, făcând referire şi la comunităţile de români din SUA. Preşedintele PSD şi-a exprimat dorinţa de a-i ajuta pe românii de peste graniţă prin acţiunile sale, remarcând şi interesul lor pentru situaţia din ţară. În schimb, Ponta a uimit prin nişte declaraţii referitoare la PDL şi la planurile pe care USL le are dacă va guverna: ”Eu nu cred într-o Opoziţie care vine să distrugă tot ceea ce au făcut cei dinainte. Ei au putut face atât, noi vom face şi mai mult!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-06-05Parerea ta...

MORMONUL DE SERVICIU
21 Feb 2012

Adeline,esti nashpa-adica o pedelaca(vaca)=adepta bishnitzar de TroCoceni.Sau,poate ai dreptate in ce spui:la cat de tampi sunt americanii(te-ai adaptat-ai intrat in randul lor!!)
MARKOS
21 Feb 2012

nici noi nu stim cine a scris prostia asta de articol : Mioara Costin ?! Cu ce se ocupa, spala pe jos in casa presei ?
OBSERVATOR
21 Feb 2012

Cred ca americanilor (si ma refer la cei din Departamentul de Stat) le este absolut egal cine va conduce Romania. Ei stiu ca oricum se vor putea baza pe sprijinul oricui va fi la putere, Romania fiind prea mica si cu prea putini prieteni ca sa nu fie receptiva la orice manifestare de "bagare in seama" venita din partea celor cativa mari ai lumii. Mai cred ca domnul Ponta va trebui sa se concentreze mai mult asupra spatiului mioritic si sa-si clarifice si sa clarifice calea pe care vrea sa o urmeze. In conditiile in care va mentine starea de ambiguitate, sunt convins ca USL nu va obtine in alegeri mai mult decat zice domnul Lazaroiu si nu cred ca PSD va mai fi interesant nici pentru PDL pentru o viitoare alianta la guvernare.
PANTHERA ROZ
21 Feb 2012

Alegerile se cistiga in primul rind in Romanica si de regula conteaza pe cine sprijina SS (serviciile secrete).Nenorocirea e ca desi Base si ai lui fac tot ce pot pentru a creste cota USD,Crinut si Victoras fac ei ce fac si isi demoleaza singuri piedestalul in stilul brevetat de Geoana.Gafa dupa gafa,alegerea neinspirata a stafului de campanie si mai ales a " catindatilor"iata reteta sigura pentru mentinerea la putere a clicii actuale sau-sa nu va mirati-cooptarea lui DD,olteanul Caracaleano-tv.
MELNIC A.
21 Feb 2012

A fi SLUGA unei puteri - care sa te sustina sa devii conducatorul poporului in tara ta natala - inseamna sa iti TADEZI POPORUL - cel lasat de DUMNEZEU sa iti fie ca propriul tau destin , ca ce ai mai de pret pe aceasta lume - deoarece vei aseza la picioarele acelei puteri TRADAREA TA. Increderea POPORULUI ROMAN in presedintele Traian Basescu s-a transformat in DURERE si REVOLTA - deoarece acesta a TRADAT ROMANIA si interesele ROMANILOR. Asa vor face TOTI cei care isi cer "ingaduinta" si "sprijinul" de ORIUNDE in aceasta lume.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz