2020-02-16 21:46

Ponta susţine că Băsescu i-a spus: „Băi Victore, păcat că eşti însurat, că am două fete”

 |  14:56

VictorPonta povesteşte pe blogul personal cum l-a cunoscut pe Traian Băsescu. Confruntatcu declaraţiile preşedintelui, conform cărora în 2008 Ponta i-ar fi cerutsprijin pentru primărie, preşedintele PSD nu rămâne dator şi descrie şi el oîntâlnire dintre cei doi. Relatarea preşedintelui PSD surprinde un moment celpuţin amuzant. Prima dată când s-au văzut, viitorul preşedinte al României i-arfi spus pesedistului, mai în glumă, mai în serios, că i-ar fi plăcut să fieginerele său. Cel puţin aşa susţine Ponta.

“Micul Titulescu” afirmă că l-a întâlnit primadată pe Traian Băsescu în 2002, la o dezbatere televizată. Contextul vremii:Băsescu - edil al Capitalei, Adrian Năstase - premier, iar Victor Ponta - şefal corpului de control al primului- ministru. Tânărul social-democrat fusesemandatat de Năstase să execute un control la primăria condusă de Băsescu.“Furau toţi pe rupte, Băsescu cu o ceată de consilieri (inclusiv PSD-işti,normal) doar că acum erau în sfârşit probe, făcute chiar ca la Procuratură!Ţipete, negări, o circotecă şi, atenţie, invitaţie la dezbatere la TVR, primetime, Băse şi cu mine!”, ne introduce Ponta în atmosfera văzută de el acum optani.

Liderul PSD de acumspune că el şi şeful statului s-au văzut prima dată în carne şi oase lamachiaj, înainte de a începe emisiunea televizată cu ei doi. Acolo, susţinePonta, Băsescu a fost foarte deschis şi prietenos, făcându-i o serie decomplimente care l-au măgulit peste măsură pe tânărul social-democrat. Maimult, Ponta afirmă că vârful declaraţiilor de simpatie a fost atins cândBăsescu a insinuat că l-ar fi plăcut ca ginere. “Victore, păcat că eştiînsurat, că am două fete, hahahaha!”, ar fi spus şeful statului. “Recunosc căam căzut pe spate, am devenit numai zâmbet. Mai aveam puţin şi eram gata să măînscriu în fan clubul Basescu”, se confesează “Micul Titulescu”.

Actualul şef al PSD afirmăcă de la declaraţiile din culise, Traian Băsescu a trecut la atacuri atuncicând au ajuns în faţa camerelor de filmat. “Această slugă a lui Năstase, acesttânăr ticălos a venit aici să vă spună numai minciuni şi să-i apere pe corupţiiPSD-ului!”, ar fi spus Băsescu. Ponta mărturiseşte că a fost foarte nelămurit deschimbarea de atitudine a preşedintelui, dar că tot acesta i-a dat şiexplicaţia: “Hai mă, aşa e la politică!”.

Încheierea poveştiide pe blog a social-democratului are şi o concluzie: “Oricum, am rămas cuimpresia că e un mare escroc, şi îmi venea să plâng de ciudă că mă manipulaseaşa uşor! Dar am învăţat o lecţie pe care nu am uitat-o niciodată - cine maiare încredere în Băse, îşi merită soarta!”, mai scrie pesedistul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine