2019-10-20 04:21

Precizările lui IOHANNIS: „Ședința CSAT a fost suspendată de comun acord!”

 |  15:17
Precizările lui IOHANNIS: „Ședința CSAT a fost suspendată de comun acord!”

Şedinţa CSAT de săptămâna aceasta a fost suspendată de comun acord, a declarant, joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis.

"Acea suspendare am făcut-o de comun acord. Deci, nu a fost o suspendare ostilă, ci am convenit să reluăm discuţiile la o dată ulterioară", a explicat şeful statului, înainte de a participa de reuniunea Consiliului European, informează Agerpres. Administraţia Prezidenţială a informat marţi că şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a fost suspendată de către preşedintele Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor CSAT, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite. Drept urmare, preşedintele a decis reluarea şedinţei în data de 19 decembrie, preciza sursa citată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

ANONIM
13 Dec 2018

Cum mai minte ASTA.....CINE SE SCUZA SE ACUZA....poporul este mai destept si citeste corect printre rânduri.....vrea bani mai multi ptr mascați îmbrăcați în generali din jurul lui de la Alba Iulia....parca era ziua generalilor.....dacă aveau bun simt stăteau în umbra cum le sta bine unor servicii in slujba poporului si nu care isi arata forța pe față ....sa stie Sterpul , cine sunt jupanii....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray