2019-10-16 02:44

Premierul Tudose, MESAJ INEDIT pentru protestatari la început de an: ”E un desen animat, OBLIO...”

 |  23:03
Premierul Tudose, MESAJ INEDIT pentru protestatari la început de an: ”E un desen animat, OBLIO...”

Într-un interviu acordat România TV, premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj pentru miile de români care protestează de zile întregi în Piața Victoriei. Tudose consideră că aceste proteste sunt un mod de viață pentru manifestanți și nu ar trebui sa se protesteze doar de dragul protestului.

”O solutie pentru protestatari, hai sa spunem ca este ceea ce facem, poate unii inteleg ca asa trebuie, sa iasa, protestam pentru ceva.

Reporter: Deci este un mod de viata?

Tudose: Cred ca da, dar este in regula. Este un desen animat OBLIO, Omul Semnal, este in regula. Anul 2018 este un an special, anul centenarului, anul in care facem 100 de ani de Romania Unita. S-au implinit 100 de ani de la marile lupte de la Marasti, Marasesti. In acei ani toata clasa politica si-a dat mana sa faca ceva cu tara. La 100 de ani ar trebui sa le urmam exemplul.

Sa fim toti uniti si daca protestram sa o facem pentru ceva, nu protest de dragul protestului” a declarat Mihai Tudose la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03Parerea ta...

BEBICA
03 Ian 2018

CLASA POLITICA DE ACUM 100 DE ANI ERA CURATA , ERA DE PARTEA ROMANILOR NU IMPOTRIVA LOR , CUM SINTETI VOI JEGURILE DIN LINIA A DOUA SI A TREIA A PCR . UITA-TE IN OGLINDA ANIMALULE SI SPUNE DACA AI VAZUT IN POZELE DE ACUM O SUTA DE ANI UN POLITICIAN CU O FATA DE TIRIT DE TREN CA A TA . MARS DRAQ INAPOI LA BRAILA , LA TANTI DIDINA , NU ESTI BUN DE NIMIC ALTCEVA .
@ BEBICA
03 Ian 2018

Mai nenică...ca esti prost stiam ! Dar cat ca esti si incult boule ....vezi ca la Brăila era TANTI ELVIRA ....probabil ca si tine era frica ce te.a alaptat ...dar cred ca aceasta doica era bărbat....de aceea ai rămas la stadiul de avorton si nu poti gândi...
@ BEBICA
03 Ian 2018

Mai nenică...ca esti prost stiam ! Dar vad ca esti si incult boule ....vezi ca la Brăila era TANTI ELVIRA ....probabil ca didina era doica ce te.a alaptat in grajd..dar cred ca aceasta doica era bărbat....de aceea ai rămas la stadiul de avorton si nu poti gândi...
TO ALL ABOVE
05 Ian 2018

L A B A G I I L O R .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray