2020-08-12 16:20

PREMIERII STRĂZII. Premierii partidelor. Pe cine va asculta Iohannis

 |  23:11
PREMIERII STRĂZII. Premierii partidelor. Pe cine va asculta Iohannis

Zeci de nume de posibili premieri au apărut miercuri pe site-urile de ştiri, dar şi pe reţelele de socializare, nume propuse de vocea străzii.

Președintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări la Palatul Cotroceni pentru a face numirea unui premier. PSD are două variante: VASILE DÂNCU și GEORGE MAIOR, spun surse politice. PNL are una singură, agreată de președinte: CĂTĂLIN PREDOIU. Numai că liberalii nu au cum să pună un premier fără PSD, așa că vor trebuie făcute negocieri puternice.

O propunere bombă pentru funcția lăsată vacantă de Victor Ponta e făcută, în aceste zile, de protestatarii din Piața Universității, dar și de o parte a internauților, scrie Stiripesurse.ro. Ei nu vor un premier politic, vor un tehnocrat. Numele vehiculat este cel al lui MOISE GURAN, un jurnalist care se bazează de multă simpatie în rândul tinerilor de pe internet, dar și de o susținere în PNL, partid care l-ar fi pus și în anumite sondaje pentru o posibilă candidatură la Primăria Bucureși.

Klaus Iohannis nu are prea multe variante în acest moment care să împace şi partidele politice şi vocea străzii. Alegerile anticipate sau un Guvern de tehnocraţi, de specialişti apolitici par a fi singurele variante agreate de miile de oameni care au ieşit marţi şi miercuri în majoritatea oraşelor ţării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz