2020-07-04 15:11

Premierul cere DEMITEREA Sorinei Pintea de la șefia spitalului din Baia Mare

 |  19:41
Premierul cere DEMITEREA Sorinei Pintea de la șefia spitalului din Baia Mare

Premierul României, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean de Urgență „Dr. Costantin Opriș” din Baia Mare, în debutul ședinței de Guvern de joi, de la Palatul Victoria.

„Domnule ministru Tătaru, am văzut că președintele CJ Maramureș a pus în funcție o directoare la Spitalul Județean”, a declarat Ludovic Orban, făcând referire la Sorina Pintea.

„Am luat legătura și cu prefectul”, a fost răspunsul lui Nelu Tătaru.

„Solicitarea mea e să uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit, prin OUG adoptată în baza decretului privind instituirea stării de urgență, și să demiteți – dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut – vechiul director, care a revenit asupra demisiei și care, din câte am înțeles, s-a numit pe sine director medical la spitalul județean”, a continuat Ludovic Orban.

„Da, am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile”, a conchis ministrul Sănătății schimbul de replici.

Vestea vine în contextul în care, miercuri, fostul ministru Sorina Pintea și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare. Actul unilateral fusese depus în 5 martie, la o zi distanță de momentul în care Curtea de Apel București decidea că Sorina Pintea va fi cercetată sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de luare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Guvernul vine cu noi precizări: Cum se aplică ȘOMAJUL TEHNIC pentru bugetari
Parerea ta...

CONSTANTIN
10 Apr 2020

D-l Orban vrea sa ajunga pe lista neagra a mafiei psd??Sorina Pintea posibil viitor prim ministru!!Detine toate calitatile si in plus sprijinul activ al psd si al Justitiei ""curate ""din Romania!!Faptele sale dovedesv ca vrea si mai ales ca poate sa si bata joc de Legi!!Cu spaga incasata,cu faima crescuta,bolnav inchipuit ,cu tupeu nemarginitrevine pe functie in forta !!Este mai flamanda de spaga sidornica de razbunare impotriva celor care au dorit inlaturarea ei !!!Sa vezi circ,si galagie in cotineata!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz