2020-07-05 15:53

Premierul Dacian Cioloş, explicaţii despre creşterea salariului minim pe economie

 |  13:00
Premierul Dacian Cioloş, explicaţii despre creşterea salariului minim pe economie

Premierul Dacian Cioloș a precizat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu poate decide asupra creșterii salariului minim pe economie la 1.200 de lei până nu are "toate elementele impactului" acestei măsuri.

"Creșterea salariului minim pe economie de la 1.050 lei la 1.200 lei: Știu cât de greu este pentru cei cu salarii mici. Dar nu pot să decid până nu am toate elementele impactului unei astfel de decizii. Trebuie să evităm să creăm o problemă vrând să rezolvăm alta. Ministrul Finanțelor Publice a început deja o analiză cu privire la eventuale creșteri ale salariului minim în 2016", a precizat Dacian Cioloș.

Referitor la situația pensiilor, premierul a spus că are "tot respectul pentru cei care au muncit ani de zile", motiv pentru care "prin proiectul de buget, au fost asigurate fondurile necesare pentru majorarea cu 5% a pensiilor începând cu ianuarie 2016".

"Știu că este o creștere destul de mică, dar este tot ceea ce ne permite bugetul acum", a precizat premierul Dacian Cioloş. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz