2020-02-28 23:56

Dacian Cioloş merge în Vietnam: De foarte multă vreme un prim-ministru al României nu s-a mai oprit aici

 |  08:14
Dacian Cioloş merge în Vietnam: De foarte multă vreme un prim-ministru al României nu s-a mai oprit aici

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, că va participa săptămâna viitoare la summitul UE-Asia care va avea loc în Mongolia, motiv pentru care se va opri în Vietnam unde „de foarte multă vreme un prim-ministru al României sau un şef de stat nu s-a mai oprit”.

''Merg în Asia pentru a participa, împreună cu alţi câţiva şefi de stat şi de guvern din UE şi Asia, la summitul UE-Asia, summit care are loc în fiecare an, alternativ în UE şi în Asia, anul acesta e găzduit de Mongolia. O să avem acolo discuţii despre proiecte de cooperare între Asia şi UE. Asia este un continent foarte dinamic din punct de vedere economic. Avem mai multe acorduri de liber schimb care sunt în negociere'', a precizat premierul Dacian Cioloş la postul public de televiziune.

Prim-ministrul a mai spus că va face o vizită şi în Vietnam.

''Tocmai de aceea am decis ca, în drum spre Ulan Bator să mă opresc şi în Vietnam, unde de foarte multă vreme un prim-ministru al României sau un şef de stat nu s-a mai oprit. UE negocieză şi cu Vietnamul un acord de liber schimb. Am vrea să dinamizăm şi acolo relaţia, inclusiv economic. O să merg cu un grup de oameni de afaceri, circa 20, în încercarea de a găsi un potenţial de cooperare economică'', a afirmat Dacian Cioloş. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-07Parerea ta...

ANONIM
07 Iul 2016

DL COMISAR EUROPEAN IN CE TARA DIN UE MAI EXISTA SITUATIE CA IN RO UNDE PENSIONATI DIN SISTEMUL BUGETAR SUNT ULTERIOR ANGAJATI TOT CA BUGETARI FIE PE FUNCTIA DETINUTA INAINTE SAU PE ALTE FUNCII DIN ADMNISTRATIA STATULUI??? ACESTIA PRIMIND CUMULAT SI PENSII SI SALARII DE LA STAT. ESTE RO TARA LUI PAPURA VODA???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine