2020-05-25 06:36

Premierul Dacian Cioloş, noi numiri în Guvern

 |  07:56
Premierul Dacian Cioloş, noi numiri în Guvern

Premierul Dacian Cioloș a făcut schimbări în Guvern, prim-ministrul numindu-l pe Ilie Dan Barna în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și pe Mihaela Vrabete, în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Deciziile au fost publicate, luni seară, în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2016

SISTEMUL PILELOR SPECIFIC BALCANISMULUI VA EXISTA IN RO CONTINUU IN VECI VECILOR AMIN. POPORUL ROMAN IN ISTORIA SA A SUPRAVIETUIT NU A PUTUT TRAI FERICIT NICIODATA. DE DATA ASTA IN CATIVA ZECI DE ANI SE VA SFARSI.
UN CETATEAN
17 Mai 2016

Din fericire, nu este chiar asa. Printre aceste numiri mai sunt si persoane cu mare experienta profesionala si care au si o varsta, nu imediat dupa terminarea facultatii. Mai intai verificati date despre persoanele numite si apoi sa va pronuntati. Problema ca de multe ori chiar daca vor sa faca ceva se lovesc de impotrivirile celor care lucreaza deja in sistemul functionarilor publici si care ar trebui sa munceasca mai eficient. Este adevarat ca in mare graba, primul ministru a acceptat si persoane care poate nu puteau face fata unor noi provocari profesionale, dar cred ca mai are si slabi consilieri ca si sfatuitori care lucreaza pe principiul lasa ca merge si asa sau este bun si acesta, mai vedem noi si pe urma.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine