2020-07-03 14:24

Premierul Dacian Cioloş participă la dezbaterea din Parlament privind legislaţia electorală

 |  09:44
Premierul Dacian Cioloş participă la dezbaterea din Parlament privind legislaţia electorală

Premierul Dacian Cioloș participă, luni, pentru prima dată la ''Ora prim-ministrului'', la Camera Deputaților, dezbaterea având ca temă legislaţia electorală.

Parlamentarii au introdus, în mai 2015, în Regulamentul Camerei Deputaților, „ora prim-ministrului”. Este pentru prima dată când Dacian Cioloş participă la dezbaterea ce are ca temă ''Legislația electorală românească trebuie să asigure o mai bună reprezentativitate a cetățenilor''.

Secretarul Camerei Deputaților, deputatul Niculae Mircovici declara, miercuri, că grupul deputaților PNL a solicitat ca săptămâna viitoare, luni, să se organizeze o dezbatere politică cu tema "Legislația electorală românească trebuie să asigure o mai bună reprezentativitate a cetățenilor", cu prezența premierului.

Nicolae Mircovici a mai spus că în cadrul şedinţei Biroului Permanent de luni se vor stabili data data dezbaterii, precum și timpii alocați pentru fiecare grup parlamentar.

Potrivit unei solicitări a PNL, dezbaterea vizează subiecte precum alegerea primarilor în două tururi de scrutin și pregătirea alegerilor parlamentare. De asemenea, în cadrul dezbaterii ar urma să se discute şi despre garantarea accesului cetățenilor din diaspora la votul prin corespondență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz