2019-08-19 05:04

Premierul Dăncilă a DECIS. Cine a fost DEMIS din Guvern din cauza OUG pe Legile Justiției

 |  18:45
Premierul Dăncilă a DECIS. Cine a fost DEMIS din Guvern din cauza OUG pe Legile Justiției

În ziua în care Comisia de la Veneția a trimis raportul final pe Legile justiției, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia de eliberare din funcție a secretarului de stat în Ministerul Justiției, Marieta Safta, semnată de Vioria Dăncilă în fata de 15 octombrie, scrie stiripesurse.ro.

Motivul demisiei Mareietei Safta, o apropiată a ministrului Tudorel Toader, îl constituie o prevedere din OUG pe Legile Justiției, care o scoate în afara legii.

Concret, Marieta Safta este delegată de la Curtea Constituțională la Ministerul Justiției, iar acum, conform noilor prevederi legale, nu ar mai îndeplini condițiile legale ale detașării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-22Parerea ta...

ABUREALA PENTRU PROSTI
22 Oct 2018

Ce vrajeala marca mafia psd-alde.! Tot guvernul si toata organizatia mafiota psd sa dispara in Costa -Bica . He, he, he...!
TRADATORI DE TARA
22 Oct 2018

28 DE MINISTERE SI GASCA LOR . SAU SATURAT DE GUVERNANTI SI GASCA DRAGNEA - IORDACHE - VILCOV SI ACUM TRANSILVANIA NU MAI VREA SA FIE IN ROMANIA . PENTRU O GASCA SE DISTRUGE TOATA TARA . TICALOSILOR . ALO SRI SI CEILANTI DIN SERVICI , NU ARESTATI TOATA GASCA ? SAU VA DESFINTEAZA EI PE VOI ? SI IESITI LA PENSIE SI VA DA PENSIE UNGARIA ????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray