2020-07-14 03:16

Premierul Dăncilă, ANUNȚ despre RESTRUCTURAREA Guvernului. Ce se va întâmpla

 |  15:56
Premierul Dăncilă, ANUNȚ despre RESTRUCTURAREA Guvernului. Ce se va întâmpla

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă merge în continuare pe ideea remanierii guvernamentale, în condițiile în care PSD ar vrea restructurarea, că rămâne de văzut cum vor evolua discuțiile în primul CEx. Premierul a adăugat că importante acum sunt alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax.

„Nu am mai discutat la Comitetul Executiv național despre acest aspect. Cred că pentru noi acum sunt importante alegerile europarlamentare. Este foarte important să ne susținem candidații, pe Natalia Intotero din această regiune. Cred că acesta este primul obiectiv. Vom vedea cum vor evolua discuțiile în primul Comitet Executiv național”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Lupeni.   Șeful Executivului afirma, vineri, că așteaptă motivarea președintelui Klaus Iohannis în cazul refuzului celor trei miniștri pentru a vedea care au fost cauzele de legalitate care au stat la baza deciziei.   Mare parte dintre social-democrați vor o restructurare a Guvernului prin votul Parlamentului. Referitor la subiect, Liviu Dragnea declara, pe 25 aprilie, că există o majoritate confortabilă în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului, dar că nu îşi permite să forţeze premierul, dacă nu vrea varianta menţionată.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-05Parerea ta...

CE RESTRUCTURARE ??????
05 Mai 2019

Romania este condusa de organizatia MAFIOTA psd-alde ADUNATURA DE HOTI , BORFAȘI SI LICHELE BOLSEVICE. PE 26 MAI TREBUI SA ALUNGAM PRIN VOT ACESTE GUNOAIE DIN EUROPA. ACEST GRUP INFRACTIONAL ESTE NOCIV ROMANIEI SI EUROPEI. LA INCINERATORCU ACESTI HOTI SI VIERMI ROSII.
ANONIM
05 Mai 2019

ORGANIZATIE MAFIOTA CU CONSILIERI RUSI EVREI SI BARBASU DIRECTOR OMW PETROM . PRIMESTE ORDINE DE LA COMORA CU BANDITUL DE TERENTE BRAZILIA . HAI LA FURAT TOT DIN TARA
ANONIM
06 Mai 2019

PROIECTAREA OBIECTIVA, SUSTENABILA A ORGANIGRAMELOR PENTRU STRUCTURI OPTIME SI EFICIENTE ALE; GUVERNULUI , APARATULUI ADMINISTRATIV AL PARLAMENTULUI , ADMINISTRATIEI PUBLICE CENTRALE SI LOCALE SE POATE REALIZA NUMAI IN URMA UNUI AUDIT EXTERN EFECTUAT DE CATRE O ENTITATE DIN AFRA ROAMANIEI SI NU DE CATRE ROMANII...............
ANONIM
06 Mai 2019

SCHIMBA BUDIGAI , PE DOS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz