2020-08-10 02:12

Premierul Dăncilă, ANUNȚ important despre CANDIDATUL PSD la prezidențiale

 |  21:15
Premierul Dăncilă, ANUNȚ important despre CANDIDATUL PSD la prezidențiale

Viorica Dăncilă a declarat că vrea ca, până la finalul lui iulie sau începutul lui august, PSD să aibă candidatul la prezidenţiale. Ea a precizat, întrebată dacă alianţa PSD-ALDE s-ar rupe în cazul în care ar fi doi candidaţi la Preşedinţie, că este solidă coaliţia, iar lucrurile trebuie separate.

„Noi vrem ca la sfârşitul lui iulie, începutul lui august să avem deja candidatul la prezidenţiale”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi seară, la România Tv.

Întrebată cum vede soarta alianţei PSD-ALDE dacă ar fi doi candidaţi la prezidenţiale şi dacă asta ar duce la o rupere a coaliţiei, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu nu cred acest lucru. Alianţa e solidă şi trebuie să separăm lucrurile. Indifrent dacă vom avea un singur sau doi candidaţi vom merge împreună, pentru că, dincolo de prezidenţiale, avem un guvern al României care trebuie să îşi continue activitatea. După prezidenţiale sunt locale urmate de parlamentare”.

Preşedintele interimar al PSD a adăugat că vor fi discuţii şi înaintea şi după Congresul partidului din 29 iunie cu privire la scrutinul pentru un mandat la Cotroceni.

„Şi înainte de Congres o să vorbim cine vrea să candideze, o să facem sondaje de opinie, astfel încât să mergem cu candidatul care are cele mai mari şanse la prezidenţiale. Trebuie să merge cu un candidat, care pe lângă susţinerea preşedintelui partidului, să o aibă şi pe oamenilor. Vom introduce în sondaje colegi şi colege care vor să candideze, vom introduce şi candidaţi independenţi. Vom face sondaje şi decizia o vom lua în forurile statutare. După ce vorbesc cu colegii şi colegele vom face tatonări astfel încât”, a explicat Dăncilă.

Premierul a mai spus că nu a avut cu nimeni discuţii legate de subiectul prezidenţiale, precizând că nu doreşte să intre în competiţia pentru şefia statului.

„Nu am discutat despre nimeni până acum. Nu am discutat decât despre candidaţi din interiorul PSD. S-a anunţat domnul Şerban Nicolae. Vom vedea dacă sunt şi alţi colegi astfel încât de săptămâna viitoare să demarăm sondajele, iar ultimele sondaje îi vom face cu primii trei pentru a avea certitudinea că alegem varianta cea mai bună”, a conchis Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-18Parerea ta...

PSD
18 Iun 2019

Până la acești pași este cale lunga . Lupta lor a PSD - lui începe de azi . ( intelectualitatea romanească .)
DURA
18 Iun 2019

NI LA EA MĂ NENE MĂ, ZICI CA A INVATAT SA CITEASCA FARA FOAIE.MA VEORICO, FATA TAICHII LAS-O MAI MOALE CU DESTEAPTA CĂ IESE DRAGNEA ACUSICA SI AI DAT-O IN SĂRĂCIE, VAI DE VEATA RA APOI. CE ZICI? TE BAGI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz