2020-02-28 23:35

Premierul Dăncilă, APEL către Iohannis: ”Am mărit ALOCAȚIILE, promulgați RAPID bugetul!”

 |  14:05
Premierul Dăncilă, APEL către Iohannis: ”Am mărit ALOCAȚIILE, promulgați RAPID bugetul!”

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut marţi preşedintelui Klaus Iohannis să promulge cât mai rapid legea bugetului de stat pentru ca Executivul să mărească de la 1 martie alocaţiile copiilor. Ea a spus că în şedinţa de marţi va fi adoptat o OUG care va permite acest lucru.

”Sper că domnul preşedinte va promulga cât mai rapid legea bugetului de stat în aşa fel încât de la 1 martie să fie plătite alocaţiile mărite pentru copii. Adoptăm astăzi ordonanţa de urgenţă care ne va permite acest lucru. După cum ştiţi coaliţia PSD-ALDE a identificat corect sursa de finanţare şi guvernul a pregătit acest act imediat după vodul din parlament. Astfel, începând cu 1 martie 2019 copiii cu vârsta de până la doi ani vor primi 300 de lei lunar. Aceeaşi sumă va fi acordată şi pentru copii cu dizabilităţi până la împlinirea vârstei de 18 ani. Tot de la 1 martie cuantumul alocaţie luni lunară pentru copii cu vârsta cuprinsă între 18 ani va creşte la 150 de lei. Această sumă va fi acordată şi tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani şi urmează cursurile de învăţământului liceal sau profesional până la finalizarea acestor studii”, a anunţat la începutul şedinţei de Guvern Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că sunt asigurate sumele necesare pentru aceste măsuri.

”Îmi exprim speranţa că preşedintele României va depăşi jocul politic şi o va promulga. Altfel, orice blocaj nu face altceva decât să confirme încă o dată demersul demagogic al opoziţiei şi al preşedintelui Iohannis în încercarea de a aduna cât mai multe voturi”, a mai spus premierul conform Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
19 Feb 2019

ASA UMILITI ROMANII CA ACUM DE ACEST NAZIST PSIHOPAT NU A FOST NICIODATA ADICA SA TA MILOGESTI SA SEMNEZE BUGETUL LOVIL-AR CANCERU CU METASTAZE DE PORC ORDINAR6083
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine