2020-07-02 10:33

Premierul Dăncilă, despre GREȘELI și NEREALIZĂRI la șase luni de mandat: ”Eu sunt un om modest”

 |  22:24
Premierul Dăncilă, despre GREȘELI și NEREALIZĂRI la șase luni de mandat: ”Eu sunt un om modest”

După ce la bilanțul de la Palatul Victoria, premierul Dăncilă a prezentat doar lucrurile pozitive din mandatul său de până acum, prezentă în studioul Antena 3, premierul a vorbit și despre nerealizări, dar și despre greșelile acestei perioade.

„Nu am reuşit să aduc consens în societatea românească, că nu am reușit ca pe proiecte importante pentru România să avem toţi aceeaşi abordare, o cooperare interinstituţională, un consens în rândul partidelor politice, faptul că nu am reuşit să conştientizăm că proiectele de ţară presupun să acţionăm toţi în aceeaşi direcţie”, a declarat Viorica Dăncilă.

„E o presiune uriaşă şi de aceea apar şi unele greşeli. Poate am greșit, dar pot să vă spun că nu am greşit în deciziile luate”, a precizat Dăncilă.

 „Mulţi dintre cei care au jignit, cei care au avut un comportament atât de nefiresc sunt cei care au luat decizii împotriva oamenilor: au tăiat pensii, salarii, au închis şcoli, spitale. Eu sunt om modest și tot ce fac e în folosul oamenilor. Nu vor rămâne jignirile şi atacurile la persoană, ci realizările”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-26Parerea ta...

ANONIM
29 Iul 2018

modest ???!!!atunci ce cauti in guvern????iti cunosti capacitatea ,fa ce sti mai bine si lasa in fruntea tarii o persoana MODESTA SI INTELIGENTA_---ai fi de apreciat. ASA VEZI BINE CA TE CRITICA TOATA LUMEA ))))INCAPABILA___ITI PLACE???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz