2020-07-14 04:33

Premierul Dăncilă, dialog INEDIT cu un protestatar: ”Înainte nu erați așa de nemulțumit când vi s-au tăiat SALARIILE!”

 |  16:14
Premierul Dăncilă, dialog INEDIT cu un protestatar: ”Înainte nu erați așa de nemulțumit când vi s-au tăiat SALARIILE!”

Premierul Viorica Dăncilă s-a oprit vineri, la Zalău, să stea de vorbă cu un bărbat care a așteptat-o cu huiduieli, ea spunându-i că înainte, când s-au tăiat salariile, nu era așa de nemulțumit. "Sunt om de rând, nu am venit la furat", i-a răspuns protestatarul. "Nici noi n-am venit la furat", a fost replica acesteia. Dăncilă l-a chemat pe protestatar la Guvern ca să discute, dar acesta a refuzat.

La intrarea în Spitalul Județean din Zalău, unde a fost în vizită alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, Viorica Dăncilă a fost așteptată de un bărbat care a huiduit și a strigat "Jos PSD!". Premierul s-a oprit să stea de vorbă cu protestatarul, aflând că este plecat din țară de 15 ani, transmite Hotnews. Dialogul Viorica Dăncilă - protestatar: Viorica Dăncilă: Ce nemulțumire aveți? Ia, ziceți. Bărbat: Sunt tânăr și sunt plecat dincolo. Multe nemulțumiri am. Viorica Dăncilă: Dar spuneți, că poate putem rezolva. Adică prin dialog...   Bărbat: Mi-ați mărit salariul, dar cât îmi trageți din bani?   Viorica Dăncilă: Cine vă trage bani?   Bărbat: Statul   Viorica Dăncilă: Cum vă trage?   Bărbat: Iau 22 de milioane și în mână 13. Unde sunt restul banilor?   Viorica Dăncilă: Păi înainte nu erați așa nemulțumit când s-au tăiat salariile...   Bărbat: Nu eram nemulțumit că-s plecat din țară de 15 ani.   Viorica Dăncilă: Ia veniți până la Guvern să avem o discuție să vedem ce se întâmplă   Bărbat: Nu vreau să vin, mulțumesc.   Viorica Dăncilă: Păi știți cum este? Dumneavoastră dacă vreți să rezolvăm ceva trebuie să veniți să discutăm.   Bărbat: Nu, nu. Sunt om de rând, nu am venit la furat.   Viorica Dăncilă: Dar nici noi n-am venit la furat.   Premierul Viorica Dăncilă a susținut, vineri, la Zalău, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în țară, că este un plan, fiind vorba despre aceleași persoane - ”oameni slabi, care nu au niciun proiect și nimic de spus”.”Stau și mă gândesc dacă sunt așa de ușor de cumpărat. Țipă <hoții>, dar eu nu am furat în viața mea nimic”, a declarat Dăncilă.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2019

Inainte nu erau asa de nemultumiti pentru ca era la guvernare un betiv de al lor ,o scarnavie imputita si hoata Bok si o curva ciociolina Un presedinte si mai mafiot si mai hot si mai betiv Lor nu la place decat anormalul Bine, omul fiind platit de ei spune dupa banii primiti Daca primea mai mult avea la el si catuse si pancarta cu streang Dupa banii primiti si teatrul era mai complex Papusarul este la Cotroceni Mai vrea 5 ani sa stea acolo pe banii romanilor ,sa plece in excursie ,sa se trezeasca cand vrea el cu slugile la picioare Ce viata ...!!merita sa spui minciuni cu nemiluita despre niste oameni onesti si competenti Scarbele asa sunt :te sapa mereu ca sa huzureasca ei Siktir si scarba extrema !!!
RADU STAN
07 Iun 2019

AFISEAZAL ACUM
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz