2019-05-26 09:01


Premierul Dăncilă face ANUNȚUL serii: Ce se întâmplă cu România în 2024

 |  19:20
Premierul Dăncilă face ANUNȚUL serii: Ce se întâmplă cu România în 2024

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va depune diligenţele necesare pentru ca România să acceadă în Zona euro în anul 2024.

“România şi-a luat angajamentul de a adera la Zona euro odată cu îndeplinirea condiţiilor, iar, recent, am setat un orizont temporal clar pentru acest obiectiv, anul 2024. La rândul meu, îmi asum că voi depune diligenţele necesare pentru a conduce ţara mea în această direcţie”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Bruxelles, în cadrul unei dezbateri despre viitorul Uniunii Europene, intitulată "Cores and Peripheries in Europe? A Europe NEXT Project", organizată de Institutul Aspen România la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE.Premierul a subliniat în context că România "niciodată nu a ezitat să privească cu deschidere orice iniţiativă menită să aprofundeze cooperarea europeană".„În acelaşi timp, ne aşteptăm şi ca fiecare iniţiativă să privească cu deschidere România. Avem autoritatea morală de a aborda acest subiect, cu atât mai mult cu cât eforturile noastre de a adera la Spaţiul Schengen nu au primit încă un răspuns de aproape 10 ani. Cu toate acestea, asigurăm cu succes securitatea unei extinse părţi externe a Uniunii Europene, contribuind activ la procesul de consolidare a instrumentarului de securitate în plan european”, a mai declarat premierul.În continuarea vizitei pe care o efectuează la Bruxelles, prim-ministrul are programată şi o întâlnire cu europarlamentari români la sediul Reprezentanţei.Miercuri, Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului vor participa la reuniunea comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-04

TAGURI: premier, dancila, ue, zona euro, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Dec 2018

STA CU CHILOTI SI BUDIGAI JOS PINA ATUNCI
@ANONIM
05 Dec 2018

Iar tu lingi sasalaul in cur pana cand da sangele Du te acolo la,, Harmenstadtul ''vostru si iesi in strada ,aplauda la poarta fiecarei case furate de sas si scrie pe cartoane,,eu sunt Gusti ,(vino sa mi o musti)Atata va duce mintea In ce tara se duce lumea la hot la poarta si l aplauda Stupizi oameni Lingeti mana calaului Mi e greata In ce tara in loc sa pui osul la treaba fugi la capsuni apoi vii si critici ca nu s a facut nimic Siktir!
Random imageUltimele stiri


STARBAG