2019-11-12 23:50

Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Preluarea președinției României....”

 |  16:40
Premierul Dăncilă face o nouă GAFĂ: ”Preluarea președinției României....”

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă! ''Preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019...'', a susţinut premierul. Se referea, bineînţeles, la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România de la 1 ianuarie 2019. Dăncilă voia să spună că a discutat despre acest subiect cu omologul său portughez.

"Am vorbit despre provocările cărora trebuie să le dăm un raspuns adecvat, provocari legate de Brexit, de Uniunea Europeană, de PROST Brexit(...)", a afirmat, anterior, Dăncilă, într-o conferință de presă comună cu premierul portughez.

De altfel, Vasilica Dăncilă s-a remarcat de-a lungul timpului nu prin calităție excepționale de premier, ci prin lungul șir de gafe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Iun 2018

e foarte bine.....psDrac-nea sa se faca de ras in fiecare secunda cu asemenea personaje
@CUCU VEA UA
08 Iun 2018

ESTE o exprimare corecta Presedentia in Romania a fost preluata deBasescu cu ajutorul SRIului in ambele mandate iar apoi de Iohannis tot cu ajutorul SRI Poporul a votat dar a iesit cine trebuia si cum a hotarat statul paralel si PLAGIATOAREA
ILIE DE LA SCULăRIE
08 Iun 2018

Dar dacă este o prevestire de rău augur , și cineva va prelua președinția de la 1 ianuarie 2019 ???
LEVST.
10 Iun 2018

pana la urma docila chiar se va pricopsi, este mai mult decat probabil ca Guinness Book, se gandeste sa-i ofere o suma serioasa, pentru permisiunea de -a-i publica toate perlele, "maximele" etc.... Poate ca nu va primi la fel de mult ca si udrea, de la Netflex, dar -vorba cea- nu toata lumea poate face filme...Dar clatite?!
NEGRO
12 Aug 2018

Orientati-o mai tovarasi ca tot da cu oistea-n gard. Puneti pe cineva s-o conduca, sa-i arate drumul, ca parca e mereu beata. Daca ASTFEL V-ATI BATUT JOC DE TARA, cu asemena specimene docile celui ce vrea sa-i dea foc Tarii, cum insusi a afirmat, domnul Liviu Nicolae Dragnea, numai ca sa scape dumnealui de puscarie, puneti langa ea niste oameni capabili macar sa stie sa vorbeasca. Sau poate ca nu-i aveti nici pe acestia. Atunci retrageti-va fratilor, ca sunteti de rasul curcilor. Lasati oamenii capabili sa duca inainte civilizarea Tarii in context european. Ce se va alege de noi cand vom lua Presedintia Consililui Uniunii Europene cu proasta asta in prezidiu! Ganditi-va si la Tara, oligarhilor de carton, ca acum, sau mai tarziu tot n-o sa scapati de urmele faptelor voastre!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray