2020-02-18 20:21

Premierul Dăncilă îi răspunde lui Orban: ”E un act DEPLASAT”

 |  23:12
Premierul Dăncilă îi răspunde lui Orban: ”E un act DEPLASAT”

După plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului, Viorica Dăncilă a răbufnit. Premierul consideră totul drept un act deplasat.

”Consider ca este un act deplasat sa faci plangere penala pentru inalta tradare premierului Romaniei. Sunt convinsa ca justitia va gasi ridicola aceasta plangere care este complet rupta de realitate. Sunt insa ingrijorata de faptul ca un politician roman, liderul celui mai mare partid de opozitie din Romania, a gasit nimerit sa alature inalta tradare de un act politic prietenos cu statul Israel. Aceste lucru ma ingrijoreaza” a declarat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21Parerea ta...

ANONIM
21 Mai 2018

COCOANA REDEVENTE DE LA PETROL SI MINEREURI CIND IEI , PENTRU TARA ?? SI CIT AI LUAT ANUL ACESTA ?? DAR DE LA barbatul DIRECTOR GENERAL LA OMW PETROM ? ??? COMUNICA SUMA LUATA .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Mai 2018

de ce ne plictiseste PSD-ul cu asemenea sluga penibila a mafiotului flausat?.....acuzati-o ca e retardata....agramata.....masacreaza limba romana ,e mai penibila decat CEAUSESCU..nu poate nici macar sa citeasca de pe o foaie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine