2020-07-14 03:19

Premierul Dăncilă, întâlnire de TAINĂ la ceas de seară cu primarii PSD din Suceava

 |  22:02
Premierul Dăncilă, întâlnire de TAINĂ la ceas de seară cu primarii PSD din Suceava

Premierul Viorica Dăncilă se află, la această oră, în Suceava, unde ar urma să aibă o întâlnire secretă la o pensiune din Frasin cu primarii social-democraţi din judeţ. Potrivit unor surse politice convergente citate de Adevarul, Viorica Dăncilă este însoţită de către ministrul Sănătătăţii, Sorina Pintea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Întâlnirea are loc la pensiunea „Varvara de Bucovina“, din oraşul sucevean Frasin.

În pofida încercărilor repetate ale jurnaliştilor de a afla dacă la această oră Viorica Dăncilă este în judeţ şi se întâlneşte cu primarii PSD, niciun reprezentant al social-democraţilor nu a răspuns la telefon, şi nici nu a furnizat vreo informaţie oficială în acest sens.

Singura informaţie oficială transmisă de PSD Suceava a fost cea privind conferinţa de presă de marţi, 21 mai, de la ora 9:30, la Primăria oraşului Frasin, care va fi susţinută de către Viorica Dăncilă şi miniştrii Sorina Pintea şi Eugen Teodorovici.

Reporterul Adevărul s-a deplasat, luni seară, în oraşul Frasin, situat la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Suceava, şi a stat de vorbă cu preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Ioan Stan, confirmând oficial întâlnirea între premier şi primarii social-democraţi din judeţ.

„E o întâlnire aici cu doamna premier, cu domnul ministru al Finanţelor, cu doama ministru al Sănătăţii. Dacă v-am spus că mâine, marţi, la ora 9.30, e conferinţă de presă la Primăria Frasin, cu toată problematica pe care o aveţi dumneavoastră, ne întâlnim acolo“, a spus liderul social-democraţilor

suceveni.

Întrebat ce face premierul Viorica Dăncilă la Frasin, Stan a răspuns vizibil iritat: „Nu ştiu, doamnă, ce face! O să vă spunem mâine“. Stan a confirmat că luni seara la Frasin se aflau şi primarii PSD şi a reiterat că jurnaliştii vor putea afla mâine, la conferinţa de presă, tot ce îşi doresc.

Chestionat în legătură cu natura întâlnirii, Stan a ezitat să spună concret, menţionând doar, la insistenţele jurnaliştilor, că este o întrunire „şi politică, unde se discută mai multe probleme...“. „Noi n-am stat ascunşi şi v-am chemat mâine (n.r. - marţi)la Frasin“, a conchis liderul PSD Suceava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

HE , HE , HE...!!
21 Mai 2019

Analfabeta drakcila le transmite primarilor STRATEGIA DE FURT LA ALEGERI SI BOICOTAREA REFERENDUMULUI. HOTIA SI LICHELISMUL SUNT LA RANGUL DE VIRTUTE IN ORGANIZATIA MAFIOTA PSD. NU VETI REUSI BORFASILOR. CINSTEA SI ONESTITATEA ROMANILOR VA INVINGE HOTIA SI AMATORISMUL MAFIEI PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz