2019-11-21 14:27

Premierul Dăncilă, MESAJ DUR pentru europarlamentarii români: Să le fie rușine pentru că...

 |  11:59
Premierul Dăncilă, MESAJ DUR pentru europarlamentarii români: Să le fie rușine pentru că...

Premierul Viorica Dăncilă are o ieșire nervoasă la adresa președintelui Klaus Iohannis și la adresa europarlamentarilor români, pe care îi acuză că au dezinformat la Bruxelles despre problemele din România. Dăncilă a spus că acestora ”ar trebui să le fie rușine” pentru că dăunează propriei țări.

”Se vorbea despre faptul că nu suntem pregătiți, că nu vom fi în stare să ducem președinția la bun sfârșit. Dacă vă aduceți aminte, era chiar o propunere ca Finlanda să preia președinția în locul nostru, dacă nu suntem în stare. Asta nu a venit de nicăieri, a fost legată de anumite afirmații, una dintre ele a fost chiar declarația președintelui Klaus Iohannis. Am dicutat cu mai mulți europarlamentari, cu mai mulți oficiali europeni care ne-au spus că lucrăm într-un ritm foarte energic, într-un ritm susținut și au văzut că suntem foarte determinați să avem succes. Acest lucru i-a bucurat foarte mult pe toți oficialii europeni.

Multe dintre aceste dintre aceste dezinformări vin din România, vin de la europarlamentarii români. Nu trebuie să uităm că nu au fost numai dezinformări, dar au fost și voturi ale eurodeputaților români împotriva României. Tot ceea ce a adus o umbră asupra președinției României vine din interior.

Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie rușine! Să le fie rușine pentru că oamenii i-au votat să reprezinte România, nu să voteze împotriva României. Membrii Parlamentului European și Jean Claude Juncker au fost uimiți pentru că nu s-a mai văzut până acum ca europarlamentari din țara respectivă să-și atace propria țară și să vină cu dezinformări.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

ANONIM
26 Ian 2019

'' La ce sa te astepti de la '' .....oANALFABETA care a facut Romania de râs la Bruxelles inventind cuvinte pe care nici translatorii nu le puteau traduce. La ce sa te astepti de la niste pseudo- ministri care s-au facut de ras in fata oficialilor europeni ca tt , discoteca. , daea . Romania a ajuns subiect de glume in presa occidentala din cauza incompetentei si prostiei acestor impostori analfabeti ai mafiei psd-alde. Mint si duc la Bruxelles mesaje ale borfasului national draknea. Huuuu...! Ciumati rosii analfabeti si HOTI.
HE , HE , HE .........!
26 Ian 2019

Unde putea sa faca declaratii sluga mafiei drakcila decât in mocirla 3 sau closetul 3 al puscariasului felis turnator la secu.
ANONIM
26 Ian 2019

Drogurile isi spun cuvantulSiktir nazi!Siktir javre nebune,SIKTIR!!!!
ION
26 Ian 2019

Sa urle pana le-a crapa bojocii; cu prostalaii acestia pacat sa-ti pui mintea..oricum o tin numai pe a lor Retardati mintal n-ai ce le face
ANONIM
26 Ian 2019

Cel mai mare dusman al analfabetei drakcila este LIMBA ROMÂNA. ACEASTA SLUGA A PORKARULUI PUSCARIAS draKnea A FACUT ROMANIA DE RÂS IN EUROPA. LA FEL CA PONTA BOALA MINCIUNII ESTE RELIGIE IN PSD. UNA SPUNE LA BRUXELLES SI ALTA IN ROMANIA. ESTE CEL MAI PROST SI ANALFABET GUVERN CARE LA AVUT ROMANIA VREODATA. RASUL OCCIDENTULUI CU MINISTRI UNUL MAI PROST CA ALTUL. E DURA COMPETENTA IN GUVERN PENTRU CALIFICATIVUL DE '' CEL MAI PROST'' HUUUU...! GUNOAIE BOLSEVICE..
ANONIM
26 Ian 2019

Scarbe naziste proaste Mars la tras pe nas si apoi la sticloanta cu urina Siktir tarfe vanzatoare de tara O sa sfarsiti in streang vrajitoarelor drogate!
ANONIM
27 Ian 2019

CIOCIOLINA , O VIATA INTREAGA SA TINUT DUPA SULA LUI TERENTE .NICI COPII NU A FACUT DE STEA . FACE VRAJI CU FATA VRAJITOARE BULIBASEI DIN ZALAU . SI EA ESTE TIGANCA FLORAREASA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray