2020-06-02 17:25

Premierul Dăncilă, mesaj FERM: ”La 10 august a fost o LOVITURĂ DE STAT!”

 |  22:48
Premierul Dăncilă, mesaj FERM: ”La 10 august a fost o LOVITURĂ DE STAT!”

Viorica Dăncilă, premierul României care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, a vorbit despre violenţele din data de 10 august 2018. Dăncilă a susţinut că oamenii au încercat să intre în clădirea Guvernului şi că forţele de ordine au trebuit să apere Palatul Victoria.

"În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Eu nu știu cine a greșit. Să plătească! N-am nicio suspiciune, nu este normal să judec eu. Anormal e să forțezi intrarea în clădirea Guvernului. Azi e Palatul Victoria, mâine e Palatul Cotroceni.

N-am spus că toți din piață au avut această intenție, dar au existat persoane care s-au comportat violent. Uitați-vă la Vestele Galbene din Franța. Li se permitea să intre în clădirea Guvernului? Jandarmeria să-și facă datoria, dacă unii au avut exces de zel, sunt convinsă că justiția îi va sancționa. Cei care au greșit trebuie să plătească. Procurorii au acces la toate documentele, trebuie să contribuie la aflarea adevărului", a spus Viorica Dăncilă la postul de televiziune Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24

In legatura cu acest articol...

Mihai Tudose, răspuns final: ”Varianta susținerii lui Dăncilă mi se pare o GLUMĂ!”

Dăncilă și Tăriceanu, RĂZBOI în Coaliție de la distanță: ”Nu suntem legați ombilical!”

Dăncilă s-a HOTĂRÂT: ”Dacă nu intru în turul doi, îmi dau DEMISIA!”

DEMITERE de ultimă oră: Viorica Dăncilă a renunțat la doi funcționari importanți
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Iul 2019

si in 22 decembrie 1989 a fost o mare"revolutie"...ha ha ha stupid people.Oricum ati face ciuma rosie dispare la urmatoarele alegeri...bye bye ciuma rosie//nimeni in Europa nu vrea sa aiba de-a face cu voi
GHITA BINLADEN NAZISTII
25 Iul 2019

HA,HA ,HA ma faci sa rad!PSD nu e ciuma rosie ,Ciuma rosie sunteti voi cu bolsevicul turnator base cel chior ,cu makaveica bolsevica nebuna si betiva ca si chiorul ,cu sasul vostru hot de case ,evazionist si traficant de copii pentru organe ,cu orbanul vostru prost cu maimuta pe cap si cu viperele voastre gorghiu si turcanStupide hahalere !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine