2019-11-15 00:22

Premierul Dăncilă, o nouă GAFĂ: Cum l-a poreclit pe premierul Bulgariei

 |  18:20
Premierul Dăncilă, o nouă GAFĂ: Cum l-a poreclit pe premierul Bulgariei

Premierul Viorica Dăncilă se află la Belgrad, la întâlnirea cvadrilaterală România – Bulgaria – Serbia – Grecia. În timpul unei declarații comune, Dăncilă i-a greșit numele omologului său bulgar.

Premierul Bulgariei se numește Boiko Borisov, dar Viorica Dăncilă l-a ”botezat” Boris Borisov.

”Am vorbit cu domnul prim-ministru Boris Borisov despre o reuniune a celor două guverne, un G2G între România și Bulgaria”, a spus Viorica Dăncilă.

În iunie, Dăncilă i-a uitat numele premierului estonian care se afla chiar lângă ea. Mai târziu, ea a încurcat capitala statului în care se afla, Muntenegru, cu cea a provinciei Kosovo și a spus Priştina, în loc de Podgorica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-22



Parerea ta...

VANZATORI DE TARA
22 Dec 2018

Puscariasul adrian nastase a vandut Petrom austriecilor. Deci = VANZATOR DE TARA. PUscariasul adrian nastase incheie in 2003 contract de exploatare a materialului lemnos pe 10 anitot cu AUSTRIECI. DECI = VANZATOR DE TARA. IN 2013 plagiatorul corupt ponta la expirarea contractului IL INNOIESTE PE INCA 10 ANI PANA IN 2023. COMISIOANELE AU FOST INCASATE DE MAFIA PSD. GUVERNUL ANALFABET SI PENAL draknea - dancila VINDE SEICILOR DIN EMIRATE 70000 ha teren arabil adica INSULA MARE A BRAILEI DECI = VÂNZATORI DE TARA. RECOMPENSA PENTRU TRANZACTIE - PLIMBAREA ANALFABETEI 2 SAPTAMINI IN STATE ARABE. CARE SUNT VANZATORI DE TARA. ?
VACA VEORICA
23 Dec 2018

CIT MAI STAI FA TIMPITO IN FRUNTEA GUVERNULUI ? PLEACA DRAC' ACASA SI SPALA-I IZMENELE LUI CRISTINEL .
ANONIM
23 Dec 2018

Caravan trece cainii latra .puteti latra cat doriti ea ramane acolo cat vor romanii si nu niste pupatori de cur ai sasilor e adevarat ca au vandut dar de ce nu spuneti nimic despre RETROCEDARILE ILEGALE ALE NAZISTULUI SI DESPRE COPIII VANDUTI PENTRU ORGANE DE EL SI DE GLOABA LUI? CITITI ZIARUL ELECTRONIC ''JUSTITIARUL.RO'' CA SA VEDETI CAT BINE A FACUT PORCUL ACESTA NAZIST ROMANIEI SI MAI ALES SIBIENILOR LA INTALNIREA CU KURZ VORBEA PORCUL NEMTESTE IN ROMANIA SI CINEVA TRADUCEA ROMANESTE UNDE ATI MAI VAZUT ASA CEVA BOILOR?
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray