2019-10-21 13:05

Premierul DĂNCILĂ, o nouă GAFĂ de proporții, la BRUXELLES: Jandarmerița ar fi fost bătută de „PROTESTANȚI”!

 |  13:26
Premierul DĂNCILĂ, o nouă GAFĂ de proporții, la BRUXELLES: Jandarmerița ar fi fost bătută de „PROTESTANȚI”!

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că premierul Viorica Dăncilă a vorbit la întâlnirea cu membrii Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European despre femeia jandarm, “bătută cu bestialitate de protestanţi" în timpul incidentelor violente din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Ivan își exprimă speranţa că traducătorii au înţeles că este vorba despre protestatari, informează News.ro.

"Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost “bătută cu bestialitate de protestanţi”. Sper că traducătorii au înţeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios", a comentat ironic Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă se află de marţi într-o vizită la Bruxelles, în cadrul căreia are o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din Parlamentul European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
26 Sep 2018

ba erau penticostali imbracati in costum de popa adventist
COCINA PSD
26 Sep 2018

si PSD-ul a ajuns la tomberonul de gunoi pentru ca e anti-poporul Romaniei..o sa va duceti dracului jigodiilor
ANONIM
26 Sep 2018

protestanti mai inseamna si protestatari dar mintea voastra drogata si plina de urina nu poate concepe Acest ivan s a dedat si el la droguri si urina si devieaza !Siktir boilor cu 2 neuroni !HOMALAILOR gaozari!
ANONIM DEMENT SPURCAT
26 Sep 2018

sa te ia dracu de bolsevic imputit tu esti drogat si cu tot neamul tau scarbos jigodia dracului ciuma rosie MWIEPSD
ANONIM
26 Sep 2018

Drogati nazisti SIKTIR
@ ANONIM PROST CA DRAKCILA
26 Sep 2018

Bolsevicule analfabet si prost platit de mafia psd ia din fatza si tu si tot neamul tau spurcat de inculti ciumati rosii. Te platesc hotii ciumei rosii degeaba GUNOIULE SPURCAT FACUT DIN ZOAIELE KREMLINULUI.
NEGRO
26 Sep 2018

Daca oligarhii si zombii PSD tin cu dintii de geambasul de Teleorman, cu speranta ca vor fi scutiti de raspunderea faptelor, Liviu Nicolae Dragnea si-a dat cu stangul in dreptul cu aceasta imbecila. Dispretul lor fata de romani pe care ii considera simpli supusi infricosati de masurile lor machivelice (dar tot prost aplicate!) s-a manifestat prin alegerea cu multa grija a celor care nu au glagorie si mai ales nu au personalitate. Ca au incercat asta si cu Comunitatea Europeana, unde exercitiul democratic functioneaza inca din vremea antichitatii nu le-a mers si nu le va merge. E drept, ca nu ei sufera. Au obrazul atat de gros ca nu se simte acceleratia pulsului la impulsul sentimentului de jena. Dar cu aceste otrepe Romania a ajuns cu adevarat de rasul lumii. Totul se observa in jur, desi ei fac inca pe niznaiul. Ce se va intampla insa cu noi in cadrul Presedintiei prin rotatie a Comunitatii se sparie gandul. Aici scroafelor din copac li se va vedea mult mai larg si mult mai aprig curul... Ca alte organe par a nu mai avea... Vai de noi, Vai de biata Tara... Desi dovleacul cu mustata rade satisfacut. Zombii il protejeaza! Dar nu pentru mult timp!
CIUMA ROSIE PORCINA
26 Sep 2018

la MWUIE cu tziganka analfabeta dracila sa va ia dracu de bolsevici scarbosi jgosi imputiti
PESTA PSD.
26 Sep 2018

Puscariasul draKnea nu a gasit o maimuta mai desteapta decat dracila pentru ca nu mai exista in TeleMormanul de prosti.
TRADATORI DE TARA
26 Sep 2018

SE PISA PE EA DE MINISTRASA GASCA DE TELEORMAN
ANONIM
26 Sep 2018

nazisti homo!
# BUNă ,, GLUMă "
05 Oct 2018

... te pufnește RÂSUUUUU ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray