2019-12-14 14:41

Premierul Dăncilă, prima declarație după scorul obținut de PSD: "Nu demisionez!"

 |  22:04
Premierul Dăncilă, prima declarație după scorul obținut de PSD: "Nu demisionez!"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, la sediul PSD, că nu demisionează, pentru că românii au încredere în actualul guvern şi a spus că opoziţia poate depune moţiune de cenzură.

„Românii au încredere în guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă într-adevăr se vrea demiterea Guvernului, se depune moţiune de cenzură. Dacă trece, atunci Guvernul pleacă”, a afirmat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

NEGRO
26 Mai 2019

E bine! Vei fi data jos. Va fi o noua configurare parlamentara si vei pica la motiunea de cenzura. Pentru ca alesii romani nu vor accepta alegerile anticipate. Asta se va intampla curand. Foarte curand! Oprisan a spus deja ca Samasarul Dragnea este deja istorie. De acord. Analfabeto, ai zilele numarate pe fotoliul de premier. Ar fi mai bine sa demisionezi. Dar cum depinzi de poruncile lui Guru, ne vei mai face ceva greutati. Dar oricum, sunteti de rasul lumii. Guru e cam sifonat, ca n-a putut anunta candidatura la Presedintie cum anuntase cu surle si trambite alaltaieri. S-ar putea sa-si faca valiza cu sapun si pasta de dinti sa treaca pe usa cu gratii unde-i este locul. Prin urmare, fii gentila si da-ti demisia! E mai bine pentru noi si pentru dumneata. Noaptea e un sfetnic bun!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray