2019-09-16 07:17

Premierul Dăncilă s-a ENERVAT! Pe cine DĂ AFARĂ din Guvern!

 |  23:56
Premierul Dăncilă s-a ENERVAT! Pe cine DĂ AFARĂ din Guvern!

Premierul Dăncilă vrea să îl dea afară pe cel care a creat invitațiile greșite trimise de Executiv la concertul de joi care marchează debutul Președinției României la Consiliul UE. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat la Antena 3 că “dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a făcut și a spus că cine este autorul acestor invitații trebuie să plece. Și cred că a luat o decizie foarte bună”.

Alina Gorghiu a scris pe contul său de Facebook că a primit “o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de ‘8 ianuarie 2018’. Oare ‘profesioniștii’ din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?”

Aflată în studioul Antena 3, Ecaterina Andronescu a declarat: “Într-adevăr, pe invitație a apărut această nefericită greșeală. Eu vă cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a facut și a spus că cine este autorul acestor invitații trebuie să plece. Și cred că a luat o decizie foarte bună”.

“Lucrurile trebuie făcute la timp și este într-adevăr în administrație o lipsă acută de profesioniști care să știe ce trebuie să facă și mai ales la timp”, a continuat Andronescu.

Autorităţile de la Bucureşti vor marca, în data de 10 ianuarie, printr-un concert la Ateneul Român, preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Pentru acest eveniment au fost transmise mai multe invitaţii către diverşi oameni publici de la noi. Deputatul Cătălin Nechifor, vicepreședintele Pro România, a semnalat, pe Facebook, mai multe gafe întâlnite în invitaţia primită din partea premierului Viorica Dăncilă. Ulterior a apărut o variantă refăcută a invitaţiilor, dar şi aceasta conţine greşeli: politicienilor li se cere să confirme prezența până la data de "8 ianuarie 2018".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

COADA DRACULUI
10 Ian 2019

ARE DREPTATE . TIGANI DIN ROSIORI , ALEXANDRIA SI SLATINA , AU DEVASTAT TOATA EUROPA
@VASILICA BASILA
10 Ian 2019

DACA SCRIA EA CU COPITA EI INVITATIA , SUNA SI MAI NASOL .
NEGRO
10 Ian 2019

Acestia sunt speciaistii PSD-ALDE! Sa fii infractor nu-ti trebuie cine stie ce studii. Mentorii lor, Dragnea si Tariceanu sunt repetenti, Dancila n-a luat treapta de liceu, iar ceilalti sunt, desigur, mult mai modesti. Acest examen al excelentei sale doamna Dancila este doar inceputul. Sa vezi cat o sa se distreze civilizata Europa in viitoarele sase luni de Presedintie romaneasca! Cu cat maimutele se urca mai sus, cu atat mai bine li se vede ...curul!
VIDANJORUL
10 Ian 2019

"negro", dobiboule, nu te mai saturi sa murdaresti site-urile cu torentul de fecale pe care le regurgitezi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray