2020-02-28 18:09

Premierul Dăncilă și ministrul Bran le-au întors spatele tinerilor

 |  11:46
Premierul Dăncilă și ministrul Bran le-au întors spatele tinerilor

Conform Legii nr. 425/25 din octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit Ziua Natională a Tineretului. Ca atare, cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului ar trebui să se organizeze „activități sociale, culturale, artistice și sportive și se difuzează, prin mijloacele de informare în masă, materiale care vizează domeniile de interes ale tineretului”.

Mai mult, potrivit aceleiași legi, “autoritățile administrației publice centrale și locale, inclusiv unitătile și serviciile publice din subordinea acestora, care au atribuții în domeniul tineretului, educației, culturii, sportului, cercetării, turismului, protecției mediului, sănătătii și finanțelor, precum și structurile de și pentru tineret, acordă sprijin material, financiar și organizatoric sărbătoririi Zilei Naționale a Tineretului”.

Dar, astăzi, nici premierul Viorica Dăncilă și nici ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, n-au catadicsit să trasmită un mesaj celor circa 5,2 milioane de tineri români din țară și din străinătate, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

De asemenea, nu există un asemenea mesaj nici pe site-ul Guvernului și nici pe cel al Ministerului Tineretului și Sportului (MTS). Singura informație despre Ziua Națională Tineretului, de pe site-ul MTS, face referire la participarea ministrului Ioana Bran la o acțiune de tineret care are loc, miercuri, la Alba Iulia.

Totodată mai trebuie subliniat că, pe site-ul Guvernului nu există nicio informare despre evenimente dedicate zilei tinerilor.

Mai mult, site-ul MTS nu are nicio informație despre faptul că anul acesta municipiul Baia Mare este Capitala Tineretului din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2018

Tinerii abia asteptau cu sufletul la gura un mesaj de la primul ministruDar ma intreb ,sasalaul ce mesaj a transmis ca sef de stat?
ILIE DE LA SCULăRIE
02 Mai 2018

Toți haștagiștii , facebookarii , likeiștii, și cei care prizează , erau înebuniți să petreacă cu mici și bere de 2 mai , sărbătoare socială cu orientare de stînga , de fapt .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine