2020-01-25 06:29

Premierul DĂNCILĂ va da LUNI explicații, în Parlament, privind „Ordonanța lăcomiei”

 |  12:17
 Premierul DĂNCILĂ va da LUNI explicații, în Parlament, privind „Ordonanța lăcomiei”

Premierul Viorica Dăncilă este aşteptată, luni, în Camera Deputaţilor, pentru dezbateri pe tema Ordonanţei 114/2018, numită şi Ordonanţa lăcomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL, informează News.ro.

Conform programului şedinţei de plen de luni a Camerei Deputaţilor, la ora 16:00 au loc dezbateri politice, cu participarea prim-ministrului Viorica Dăncilă, la solicitarea Grupului parlamentar al PNL, cu tema "Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment".

Prezenţa premierului în Parlament are loc în contextul în care, conform Hotnews, Valdis Dombrovskis , vicepreşedinte al Comisiei Europene şi Pierre Moscovici, comisarul însărcinat cu Afaceri economice şi financiare, impozitare şi vamă, l-au avertizat pe ministrul Teodorovici, printr-o scrisoare transmisă în cursul accestei săptămâni, în legătură cu necesitatea modificării OUG 114/2018.

„Indexarea taxei la ROBOR ne îngrijorează foarte mult, întrucât limitează capacitatea Băncii Centrale de a-şi îndeplini obiectivele- stabilitatea preţurilor şi stabilitatea financiară", se arată în scrisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ANONIM
03 Mar 2019

De la venirea la putere a organizatiei mafiote psd-alde-udmr economia romaneasca a fost distrusa cu un cinism de necrezut. Deficitul balantei comerciale a ajuns la 1,9 miliarde euro lunar , euro dus la un maxim istoric de 4,76 , roborul i-a distrus pe romanii cu credite si 37000 de PFAuri au. fust inchise. Romania in guvernarea draknea A IMPORTAT ALIMENTE DIN UNGARIA DE 2,3 MILIARDE EURO ANUAL. ESTE INCREDIBIL CUM ACEST TRADATOR DE NEAM SI TARA A PUTUT VINDE '' INSULA MARE A BRAILEI '' CU UN POTENTIAL DE 70000 ha. TEREN ARABIL UNOR ARABI DIN EMIRATE. TOT ACEST GUVERN ANTI-ROMANESC A APROBAT STEAGUL MAGHIAR CA SIMBOL AL UDMR SI INTERZICEREA PROFESORILOR ROMANI DE A PREDA LIMBA ROMANA IN SCOLI MAGHIARE. SI ATACUL ACESTUI NEMERNIC ASUPRA STATULUI ROMAN CONTINUA CREZIND CA VA SCAPA DE PUSCARIE. NU SCAPI BORFASULE DECÂT LA ZIDUL DIN TÂRGOVISTE LINGA NEA NICU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine