2019-05-27 03:28


Premierul DĂNCILĂ, vizită de două zile în POLONIA

 |  18:03
 Premierul DĂNCILĂ, vizită de două zile în POLONIA

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, se va afla, miercuri şi joi, în vizită în Polonia, pentru Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, dar şi pentru a participa la ceremonia comemorativă de la Birkenau.

La conferinţa programată miercuri vor fi prezenţi prim-miniştri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia şi Ungaria, arată un comunicat al Executivului. Viorica Dăncilă va avea şi o întâlnire bilaterală cu omologul său polonez. Cel de-al doilea segment al vizitei se va desfăşura în data de 2 mai şi constă în participarea prim-ministrului României la Marşul Internaţional al Vieţii, eveniment educaţional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanţei de la Auschwitz la Birkenau. De asemenea, premierul va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunităţii internaţionale, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai cultelor religioase, organizaţii de studenţi şi copii. Alături de delegaţia oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, la acest eveniment vor mai participa David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România şi Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinte şi fondator al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-30

TAGURI: dancila, polonia, birkenau
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
30 Apr 2019

Când are de gând să radă rețeaua de adrese din prelungirea Străzii Teodor Neagoe și trecerea la nivel.cu calea ferată aferentă?????https://petitieonline.ro/petitie/13976157.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Random imageUltimele stiri


STARBAG