2020-04-08 09:53

Premierul Orban a RĂBUFNIT înainte de alegeri: ”Îi BATEM de le sună apa în cap cu prefecții lor!”

 |  17:11
Premierul Orban a RĂBUFNIT înainte de alegeri: ”Îi BATEM de le sună apa în cap cu prefecții lor!”

Premierul Ludovic Orban a declarat că vor fi înlocuiți toți prefecții și toți subprefecții. Liderul liberal a precizat că dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, asta a fost doar pentru că urmau alegerile.

„Acum i-am lăsat pe prefecţi să organizeze alegerile, că dacă ne apucăm să-i schimbăm pe prefecţi, imediat ne-ar fi acuzat că vrem să ne punem prefecţi. Îi batem cu prefecţii lor şi îi batem de le sună apa în cap cu prefecţii lor. Asta numai ca să le arătăm!”, a declarat Ludovic Orban, la o întâlnire cu liberalii din judeţul Argeş, citat de news.ro.

El a insistat că Guvernul pe care îl conduce pur și simplu nu are cum să lucreze cu oamenii puși de Viorica Dăncilă: „Prefectul este reprezentantul Guvernului în fiecare judeţ. Nu putem accepta să lucrăm cu cei pe care i-a pus Dăncilă sau mai ştiu eu ce PSD-ist. Ei dacă ar fi avut demnitate ar fi venit şi şi-ar fi scris demisia, pentru că aşa procedează normal un om care înţelege că el este pe sens invers, că nu poate să reprezinte Guvernul Partidului Naţional Liberal şi al opoziţiei în judeţ”. 

„Nu au plecat de bună voie, încă mai au timp să-şi scrie demisiile după alegeri, dacă nu şi le scriu, cu siguranţă vom înlocui toţi prefecţii şi toţi subprefecţii, nu există niciun fel de dubiu în privinţa asta”, a continuat Ludovic Orban.

Cât despre restul instituțiilor, a precizat premierul, acestea vor fi depesedizate: oamenii puși de PSD vor fi înlocuiți cu profesioniști, în urma unor concursuri corect organizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-23Parerea ta...

ZAZA
23 Noi 2019

Dar dute dracului mai Sica Te vor zbura deacolo la prima porcarie pe care o veti face
BORFAș
23 Noi 2019

TRADATORULE....SICTIR BEȚIVULE
DANCILEASCA
23 Noi 2019

Domnule Orban va doresc multa sanatate ! Coruptii la puscarie si averile confiscate,asa romanii va vor fi alaturi! Daca mai sunt prostovani ce va dezaproba sa stiti ca nu sunt vinovati pana nu zice judecatorul...unde sa fie pusi,ascunsi langa mentorul lor Dragnea care si-a pierdut mustata ! .
BABUIN
24 Noi 2019

Iata ca se gasesc pupincuristi sa il linga si pe subinginerul de sica ....plantat de servicii...si devenit TRADATOR DE TARA SI DE NEAM
RELU
24 Noi 2019

Își arată deja colți anul viitor se termina ca PD-L
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine