2020-07-11 11:41

Premierul Orban a RĂBUFNIT la adresa Parlamentului: ”Numai gesturi de iresponsabilitate”

 |  18:31
Premierul Orban a RĂBUFNIT la adresa Parlamentului: ”Numai gesturi de iresponsabilitate”

Premierul Ludovic Orban a acuzat Parlamentul că ”face nefăcute” și adoptă legi generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. El le-a cerut miniștrilor să fie mai activi în comunicarea publică, să prevină ”toate năzdrăvăniile și populismele astea”.

Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în șa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate... Încercați să fiți mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament”, a declarat în ședința de Guvern premierul Ludovic Orban, transmite Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus că legea care prevede acordarea despăgubirilor pentru secetă, care a făcut referire șeful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodată.

Orban i-a cerut lui Oros să ia legătura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menționată.

”La dezbaterea în plen să fie prezenți miniștri pentru ai convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci în funcție de argumente solide”, a conchis Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-04Parerea ta...

BORFAș
04 Iun 2020

Dar tu esti responsabil ???.. ...tu si șa...tu nu sti decât să faci ca mielul...adica sa sugi...si la propriu si la figurat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz