2020-04-07 11:39

Premierul Orban continuă DEMITERILE din Guvern. Cine pleacă din executiv

 |  18:12
Premierul Orban continuă DEMITERILE din Guvern. Cine pleacă din executiv

Premierul României, Ludovic Orban s-a apucat să facă ”curățenie” în guvern după Liviu Dragnea. Printre cei care au fost demiși de liderul PNL se numără și Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul SSG și fostul și bodyguard a lui Liviu Dragnea.

De acestă dată, premierul Orban a eliminat patru PSD-iști puși în funcții înalte la Palatul Victoria: Oana-Elena Pintilei, secretar de stat în cadrul SGG, Ciprian-Adrian Florescu, secretar de stat în cadrul SGG, Ionel-Florian Lixandru, secretar de stat la Ministerul Educației, care este apropiat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul SGG.

Cel din urmă, Adrian Mlădinoiu a devenit cunoscut în 2012 ca ofițer SPP, atunci s-a ocupat de protecția lui Liviu Dragnea, care la momentul respectiv deținea funcția de vicepremier în Guvernul lui Victor Ponta. Mlădinoiu călătorea în mașina oficială pusă la dispoziție de Guvern lui Dragnea, pe scaunul din dreapta șoferului, în timp ce fostul lider al PSD stătea pe bancheta din spate.

Înainte de a fi ofițer SSP, meserie care a desfășurat-o în perioada 2009-2015, Mlădinoiu a lucrat a lucrat în unitatea de elită Acvila, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, ca șef de grupă. Ulterior, acesta a fost numit secretar de stat în SGG de fostul premier Sorin Grindeanu, în anul 2017.

Ludovic Orban nu se află la prima serie de eliminări din guvern, ci în urmă cu aproximativ o săptămână, premierul a mai demis o serie de membri. Printre cei demiși atunci s-au numărat fiul lui Adrian Năstase, Mihnea Daniel Năstase, dar și Tudor Buzatu, fiul președintelui Consiliului Județan Vaslui, Dumitru Buzatu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

LAE
12 Noi 2019

Prea putini dati afara ,atatea persoane si cu ce salarii ....Nastase si-a pus un baiat consilier al lui Catalin Ivan in parlamentul european si celalalt in guvern...taticu a furat metri cubi de bani si odraslele puse la adapost...bravo,de aia trebuie votata Dancila,este "comunicativa si neconflictuala"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine