2020-03-29 12:56

Premierul ORBAN e sigur de victorie: “Am emoţii doar în privinţa scorului. Sper să fie cât mai categoric”

 |  10:21
Premierul ORBAN e sigur de victorie: “Am emoţii doar în privinţa scorului. Sper să fie cât mai categoric”

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce a votat la alegerile prezidenţiale, că a votat pentru o României normală şi democratică. Orban susţine că n-are emoţii în privinţa câştigătorului alegerilor, în speţă pentru Klaus Iohannis, ci doar în privinţa scorului final al alegerilor, pe care îl vrea cât mai categoric.

“Am votat la fel ca în primul tur, am votat normal, am votat o Românie democratică, respectată în lume, pentru o Românie în care fiecare român să aibă şansa să reuşească în viaţă, să ducă o viaţă normală, firească şi de asemenea am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituţiile statului să servească cetăţeanul, în care legea e lege pentru toţi, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. Totdeauna la alegeri ai emoţii pentru că oamenii îşi exercită voinţa. Nu am emoţii în privinţa victoriei candidatului pe care îl sprijin, ci doar în privinţa scorului şi sper să fie un scor cât mai categoric”, a afirmat Orban. 

 “Am un mesaj pentru români, să îşi exercite dreptul de vot, este un drept fundamental, atunci când sunt alegeri românii au posibilitatea de a decide în ce direcţie se îndreaptă ţara, trebuie să îşi folosească acest drept fundamental pentru că depinde de fiecare român soarta României şi chiar dacă unii consideră că un vot reprezintă mult prea puţin, eu le spun că pic cu pic se face marea, vot cu vot România poate fi readusă pe drumul cel drept”, a încheiat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24

In legatura cu acest articol...

Iohannis: “O zi extrem de importantă, votăm pentru viitorul României”

UPDATE. Alegeri prezidenţiale: Iohannis vs. Dăncilă. Prezența la vot la ora 18
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine