2020-03-28 11:18

Premierul Orban face anunțul serii: ”Nu le-a plăcut asumarea? Dăm Ordonanță de Urgență!”

 |  23:34
Premierul Orban face anunțul serii: ”Nu le-a plăcut asumarea? Dăm Ordonanță de Urgență!”

Premierul Ludovic Orban a declarat că refuză să creadă că legea privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, pentru care Guvernul tocmai și-a angajat răspunderea, va fi declarată neconstituţională, având în vedere că timp de trei ani proiectul nu a fost dezbătut în Parlament.

„Românii trebuie să ştie: este constituţional ce facem noi şi anume că ne-am angajăm răspunderea ca să rezolvăm o problemă, ca să venim în întâmpinarea unei voinţe clare a oamenilor. 

Dacă angajarea răspunderii e neconstituţională, atunci apelăm la ordonanţe de urgenţă, că văd că până acum ordonanţele de urgenţă au scăpat controlului constituţional”, a spus Orban la Realitatea Plus, citat de News.ro

Curtea Constituțională a admis miercuri sesizarea PSD și a declarat neconstituțională asumarea răspunderii guvernului privind legile justiției pe legea privind măsurile aplicate în 2020, referitoare la concursul de admitere la Institutul Național de Magistratură.

Tot miercuri, Guvernul și-a angajat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29



Parerea ta...

ALOO
30 Ian 2020

ccr prin decizia data dovedeste ca este complicea retelelor de crima organizata.iohannis si orban sa nu mai ia in considerare ccr. sa faca ce vor romanii nu "specialii" sunt compromisi toti cei 9 interlopi de la ccr.o buna idee este taierea bugetului ccr.si cu asta basta.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine