2020-07-09 15:30

Premierul Orban îi ia APĂRAREA lui Florin Cîțu: ”Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu el!”

 |  19:10
Premierul Orban îi ia APĂRAREA lui Florin Cîțu: ”Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu el!”

Premierul Ludovic Orban a dat de înțeles că nu îl va demite pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, după ce a trecut moțiunea simplă depusă de PSD împotriva acestuia.

'Voturile date de PSD la moțiunea simplă (n.r. împotriva lui Florin Cîțu) nu fac altceva decât să îi ridice un soclu domnului ministru al Finanțelor! În ceea ce mă privește, sunt foarte mulțumit de colaborarea cu acesta și sub nicio formă nu am de gând să iau o decizie legată de dânsul!' a spus Ludovic Orban.

”Şi aici am să vă repet dezastrul bugetar lăsat în urmă de PSD: Să nu prevezi bani pentru plata integrală a pensiilor, asta a făcut PSD, care s-a bătut cu cărămida în piept că ei au grijă de pensionari, care au minţit cu neruşinare că PNL taie pensii, că preşedintele Iohannis taie pensiile, ei nu au prevăzut în buget banii necesari pentru plata integrală a pensiilor. Să nu prevezi bani, aşa cum a făcut PSD, pentru ajutorul de încălzire, să nu prevezi bani pentru decontarea concediilor medicale, să nu prevezi bani pentru plata lucrărilor pe programul naţional de dezvoltare locală, asta a făcut PSD şi acum îndrăznesc să vină să depună moţiune împotriva ministrului Cîţu”, a completat premierul Orban. 

Senatorii au adoptat, luni, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu. Moțiunea simplă la adresa lui Florin Cîțu a trecut cu 59 de voturi „pentru”, 56 de voturi „împotrivă” și două abțineri. Votul a fost unul secret, electronic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-10

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Victor Ponta AVERTIZEAZĂ PNL: ”Să fie serioși, să spună dacă vor să facă ceva cu pensiile speciale”

Moțiunea împotriva ministrului Florin Cîțu a trecut

Președintele Iohannis, mesaj FERM: ”Primarii să fie aleși în două tururi”
Parerea ta...

RADULESCU
13 Dec 2019

Cu siguranta amandoi sunt de profesie economisti!! de aceea se inteleg pe aceste probleme.Altfel nu- mi explic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz