2020-04-10 00:21

Premierul Orban, mesaj FERM: ”România e pregătită pentru aderarea în Spațiul Schengen”

 |  20:04
Premierul Orban, mesaj FERM: ”România e pregătită pentru aderarea în Spațiul Schengen”

România este deplin pregătită pentru finalizarea procesului de aderare la spaţiul Schengen, a susținut premierul Ludovic Orban în cadrul întâlnirii avute, sâmbătă, cu prim-ministrul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, în marja Conferinţei de Securitate de la München.

"Dialogul dintre cei doi înalţi demnitari a reliefat perspectivele promiţătoare ale cooperării dintre România şi Olanda, în contextul aniversar al relaţiei bilaterale - anul acesta celebrându-se 140 de ani de la stabilirea legăturilor diplomatice -, cu accent pe dinamica relaţiilor economice, inclusiv a schimburilor economice bilaterale şi a investiţiilor olandeze în România. Premierul Orban a pledat pentru creşterea investiţiilor olandeze în România, prezentând amplu oportunităţile oferite de economia românească", a transmis guvernul, potrivit Agerpres.

Cu privire la cooperarea la nivel european, sursa citată menţionează că prim-ministrul român a evidenţiat oportunitatea intensificării dialogului dintre cele două state pe diverse dosare europene de interes comun, abordare agreată de omologul olandez.

"Totodată, prim-ministrul Orban a evidenţiat obiectivul legitim al României de finalizare a procesului de aderare la spaţiul Schengen, pentru care România este deplin pregătită", se arată în comunicatul Guvernului.

De asemenea, premierul României a exprimat susţinerea pentru politica de lărgire a UE, inclusiv în ceea ce priveşte deschiderea negocierilor de aderare cu Albania şi Republica Macedonia de Nord.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-15Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
15 Feb 2020

olandezii ar vrea sa mai fure niste chestii de la colonia Ciordi-stan daca avem chef de Schengen,de exemplu portul Constanta si niste resurse de carat la Monaco.Aurul romanesc se potriveste de minune cu diamantele din Sierra Leone care se slefuiesc la luxemburg si se vand traficantilor de arme pentru containere de kalasnikovuri.Deci o privatizare urgenta,Rosia Montana data lui Junker si intram in Schengen imediat.Doar ca emigrantii se pisa pe toate frontierele chiar daca esti in Schengen legile nu se mai respecta decat pentru prostii care merg sa-si cumpere haine de la paris.Barcile cu emigranti ilegali au unda verde pana in Nordul Europei pot sa ajunga fara controale pana la Oslo si Goteborg daca cumva nu le place Germania sau Franta.Eu as renunta la orice negociere Schengen atata timp cat exista emigranti ilegali care sunt exceptati de la Schengen
ROMANE
16 Feb 2020

De asemenea, este bine să reamintim romanilor că tehnologia americană este mai mare, Tehnologia germanei este la fel de mare, că orașele olandeze și ale franței sunt mai curate, iar locuințele suedeze sunt mai confortabile. În plus, tehnologia singură nu poate fi mândria unui popor decât dacă forța unei națiuni este legată de aspirațiile sale superioare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine