2020-04-07 00:44

Premierul Orban, mesaj ferm: ”Românii din Marea Britanie au drepturile GARANTATE”

 |  23:38
Premierul Orban, mesaj ferm: ”Românii din Marea Britanie au drepturile GARANTATE”

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că cetăţenii români care sunt astăzi în Marea Britanie au drepturile garantate.

„Pentru românii care sunt astăzi în Marea Britanie, practic, drepturile lor sunt garantate, sunt prevederi în acord care le garantează drepturile. Pentru cetăţenii europeni care urmează să se ducă în Marea Britanie după realizarea Brexitului încă nu există o reglementare, ea va face obiectul discuţiilor ulterioare părăsirii Uniunii Europene de către Marea Britanie. Deocamdată suntem în faza în care acordul este supus dezbaterii şi aprobării Parlamentului European, Parlamentului britanic”, a spus Orban într-o conferinţă de presă la Reprezentanţa permanentă a României pe lângă UE, conform Agerpres.

El a adăugat că, după ratificarea acordului, vor fi demarate discuţii asupra acordurilor ulterioare cu privire la relaţia dintre UE şi Marea Britanie, iar aceste acorduri vor cuprinde şi eventuale prevederi legate de cetăţenii europeni care ar urma să meargă în Marea Britanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine