2020-08-08 05:52

Premierul Orban, reacție virulentă împotriva PSD: ”Sunt o AMENINȚARE la adresa vieții românilor”

 |  21:06
Premierul Orban, reacție virulentă împotriva PSD: ”Sunt o AMENINȚARE la adresa vieții românilor”

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că PSD încearcă pe orice cale să tergiverseze și chiar să facă inoperabilă legea care urmează să reglementeze carantina și izolarea. Șeful executivului a avut chiar o reacție virulentă când i s-a spus că social-democrații acuză guvernul că a venit târziu cu proiectul de lege.

"Parlamentarii PSD, două săptămâni înainte de trecerea la faza a doua a stării de alertă au anunțat public că nu vor vota prelungirea stării de alertă, după care și-au dat seama că au comis-o grav și că nu au înțeles nimic din riscurile aferente acestei epidemii. Nu cred că sunt eu în situația să comentez niște declarații ale unor reprezentanți ai PSD care literalmente au făcut un uriaș rău românilor, care prin ignorarea pericolului reprezentat de acest virus, prin propaganda deșănțată pe care au derulat-o pentru ignorarea regulilor aferente, prin toate acțiunile pe care le-au întreprins către alte instituții, au provocat literalmente un risc major pentru ca oamenii să se îmbolnăvească, sunt o amenințare la adresa sănătății cetățenilor români și la adresa vieții cetățenilor români. Acestă lege este fundamentală. În toate țările democratice din Europa, în America, există pentru autorități instrumente ca izolarea, carantina (....), a afirmat Orban, conform Realitatea.

Șeful Guvernului a mai afirmat că această strategie de a bloca, pas cu pas, eforturile făcute în direcția adoptării unui set de măsuri, poate avea efecte dramatice. 

"În prezent nu avem pârghii legale ca să putem dispune izolarea la domiciliu a persoanelor care au intrat in contact cu o persoană infectată. Nu va puteți da seama ce înseamnă asta”, a precizat Orban.

Proiectul de lege privind carantina și izolarea ar urma să intre, sâmbătă, în plenul Senatului, care este și cameră decizională, după ce a fost din nou modificat, la solicitarea PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iul 2020

cuo mica precizare-Amenintare la adresa vietii romanilor sunt toti mafiotii si coruptii indiferent de la care partid...doar Qiorul Basescu si-a permis sa transforme lupta impotriva coruptiei in ciomageala adversarilor din celelalte partide.Sper sa nu asistam acum la acelasi scenariu in care in loc de Qiorul Basescu altcineva sa transforme DNA-ul in catelul lui personal de la partid.pur si simplu legea sa fie valabila ptr toti la fel-cine fura din banii publici sa se duca la puscarie ptr ca e infractor nu ptr ca e PSD-ist sau liberal.Terminati dracului cu capitalismul de cumetrie si democratia originala ;de30de ani avem aceeasi problema si ne invartim in cerc orice votezi nu se schimba nimic aceiasi mafioti ne ranjesc la TV si toarna minciuni cu galetile
BORFAș
10 Iul 2020

Dar cand v.a votat guvernul de escroci nu a fost o amenințare....SIKTIR BETIV NOTORIU
CONDORUL
12 Iul 2020

Mafia psd eradicata din temelii .
NU STINGE LUMINA
13 Iul 2020

Nu este nevoie Dl Orban sa ne vorbești ca PSD: ”Sunt o AMENINȚARE la adresa vieții românilor” Majoritatea romanilor cunosc aceasta problema... de aceea ai fost și votat. Ne interesează munca ta și al guvernului . Ne interesează rapiditatea in care rezolvi toate treburile tarii. Ne interesează sa trăim confortabil asa cum trăiește si politicianul nostru, pe al sau picior mare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz