2020-08-03 15:02

Premierul Orban recomandă românilor: ”Să nu țină cont de deciziile CCR”

 |  17:11
Premierul Orban recomandă românilor: ”Să nu țină cont de deciziile CCR”

Premierul Ludovic Orban recomandă oamenilor să nu țină cont de decizia CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri din epidemie, ci să acționeze responsabil. „CCR nu e la prima decizie care zădărnicește măsurile de apărare a sănătății și vieții cetățenilor”, a spus Orban.

„CCR nu e la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor. Între starea de urgență și de alertă a anulat amenzile și a interzis autorităților să dea amenzi în baza actelor normative care fuseseră în vigoare”, a declarat premierul într-un interviu la Digi24.

Orban a recomandat cetățenilor să respecte reglementările pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți. Cei care au fost în zone cu risc maxim sau în contact cu persoane infectate trebuie să stea în izolare.

„E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, să acționeze responsabil, ca până acum și chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde și de Parlament", a afirmat premierul.

În momentul în care moderatorul l-a întrebat dacă a vrut să spună ca oamenii să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, premierul a răspuns: „Să țină cont de regulile normale și firești în astfel de situații".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-04Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
04 Iul 2020

eu l-as intreba pe Orban exact asta-Cine este pentru el personajul JEAN TUCAN care a jefuit sute de milioane de euro de la Ministerul Transporturilor?De ce l-a pus Orban sef pe acest mafiot?unde sunt banii furati?
SORIN
05 Iul 2020

Dar de ce nu face repede un proiect de lege care sa contina masurile necesare si pe care sa-l trimita la Parlament pentru a fi dezbatut in regim de urgenta? Pentru ca nu-l duce capul si nu vrea sa accepte separatia puterilor in stat. El si stapanul sau au o singura idee Jos Psd!. Interesul cetatenilor nu are nici o importanta fata de interesul celor bolnavi de putere.
PARAIPAN
06 Iul 2020

Cine zice asta.....un alcoolic notoriu...un măscărici...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz